Održan je petnaesti Adria Business Network čiji je cilj poslovno umrežavanje u Hrvatskoj i regiji, stvaranje poslovnih prilika te poticanje kontinuirane edukacije. Događaj nudi mogućnost da se svi sudionici bolje upoznaju te u neformalnom dijelu kvalitetnije i ciljano umrežavaju.

Ovaj put, gost predavač bio je Matija Žulj, vlasnik i direktor tvrtke Agrivi. Matija je odrastao u poduzetničkoj obitelji, kuća im je uvijek bila na hipoteci tako da je naučio živjeti s rizikom. Poručio je da vrijedi riskirati. Čak i ako sve propadne nećemo ostati gladni, uvijek možemo krenuti ispočetka s novim znanjima i biti još bolji.

Pričalo se o digitalizaciji u poljoprivredi, ali i o nekim zanimljivim činjenicama poput te da je jagoda voće koje se najviše tretira. Čak 27 puta prije konzumacije. Aronija više nije isplativa za investiciju kao što je to bilo nekada, a borovnica je još uvijek isplativa uzgajivačima.

„Povodom događaja Adria Business Network, imali smo priliku predstaviti našu tvrtku koja djeluje kao vinoteka i wine bar Bornstein već 30-tak godina u Zagrebu. Kao partner Adria Business Network-a, omogućilo nam se da stupimo u kontakt i upoznamo se s osobama, stručnjacima i predstavnicima drugih tvrtki, te da ih upoznamo s ponudom vrhunskih hrvatskih i inozemnih vina te delikatesnim asortimanom u vinoteci, ponudom wine bara, vinskih degustacija i menu-a, koji svojim jedinstvenim izgledom pruža ugođaj boravka. Događaj u organizaciji Adria Business Network-a nam je pomogao u razmjeni iskustava s profesionalcima u njihovim djelatnostima, te smo dobili pomoć i savjete oko nadolazećeg projekta izrade web trgovine vinoteke, koja bi trebala postati aktivna uskoro”, izjavili su iz Vinoteke Bornstein.

Po završetku predavanja svi prisutni imali su priliku kušati proizvode Croatian Choco Concept te degustirati probrana vina Vinoteke Bornstein.

1 Komentar

Odgovori

Please enter your comment!
Please enter your name here