Početna Vijesti Kultura Adastra predstavila album “Surovi grade”

Adastra predstavila album “Surovi grade”

promocija Adastrinog albuma "Surovi grade" (Foto: Saša Zinaja /Medijska mreža)U Croatia Recordsu u Bogovićevoj svečano je predstavljen novi album “Surovi grade” nazvan po skladbi posvećenoj ubijenom Luki Ritzu.

Kako sami članovi benda kažu – album je napokon u prodaji! Potpisivanje, slikanje i druženje s fanovima proteklo je u dobrom raspoloženju, poklanjali albumi su se albumi i SIM kartice Vip-a.

Grupa je osnovao Jeronim Szabolcs (Jerko) Marić, bivši gitarist i autor pjesama grupe Flare. 2007. godine objavili su prvi album nazvan Adastra.

Nastupali su na brojnim koncertima, bili su predgrupa poznatom britanskom rock sastavu Muse u Domu sportova. Nakon što su 2009. godine objavili spot “Surovi grad” posvećen Luki Ritzu i svim mladima stradalima od nasilja našli su se u središtu interesa šire javnosti. U sklopu akcije “Svačije je pravo živjeti” održali su turneju protiv nasilja među mladima.

promocija Adastrinog albuma "Surovi grade" (Foto: Saša Zinaja /Medijska mreža)

Za promotivni koncert u Boogaloou Adastra također priprema darove. Zajedno s TMS music shopom poklanjaju električnu gitaru u vrijednosti od 5.650,00 kuna! U nagradnom bubnju su svi koji koji kupe karte za promociju albuma koja će biti 15. travnja. Električna gitara Music Man Sterling JP50 (signature John Petrucci) Stealth za sada je u sigurnim rukama i spremna za nekog sretnika.

Adastra (Foto: Saša Zinaja /Medijska mreža)

Ulaznice za koncert u pretprodaji će biti po 30 kuna, a na dan koncerta 45 kuna.

Više od Adastri na: http://www.adastra-band.com/novi/

Odgovori

Please enter your comment!
Please enter your name here