Absolut Facet limited edition boca predstavljena je na odličnom partyju u zagrebačkom Opera Clubu. Ovo limitirano izdanje koje broji dva i pol milijuna primjerka, pušteno je u distribuciju diljem svijeta čime je, na Absolut način, označen još jedan kraj godine.

Poseban dizajn reflektira svjetlost

Dizajn je obilježen atraktivnim asimetričnim dizajnom plavog stakla. Bocom dominiraju izrezbareni rubovi nalik draguljima koji reflektiraju svjetlost na razne načine simbolizirajući mnoge smjerove u kojima te Absolut noć može odvesti. Estetika stakla boce podsjeća upravo na te neplanirane trenutke i čaroliju nepredvidivog noćnog života, podsjećajući sve iskusne partijanere na ono što već dobro znaju, a to je da se najbolje noći događaju spontano. Absolut Facet slavi neočekivano i potiče ljude na otvorenost prema novim iskustvima i poznanstvima koje može pružiti jedan spontani izlazak.

absolut-facet-limited-edition

Tradicionalna limited edition izdanja

Nastavno na uspjeh prošlogodišnjeg Absolut Electrick boce koja je bila dostupna u metalik srebrnoj i plavoj boji, Absolut Facet nastavlja tradiciju brenda koji krajem svake godine predstavlja jedinstven dizajn svojih limited edition izdanja. Prethodna ograničena izdanja uključivala su i Absolut Warhol bocu čijim je dizajnom dominirao prepoznatljiv stil umjetnika Andy Warhola. Absolut Unique još jedan je primjer fascinantnih limited edition izdanja iz Absolutove kreativne tvornice koja je u distribuciju pustila 4 milijuna boca, a dizajnom je baš svaka bila jedinstvena i drugačija.