Osjećate se iscrpljeno i umorno i ne znate trebate li posjetiti liječnika? Mjesečnica kasni i pitate se što prvo trebate napraviti? Beba plače cijelu noć, a vi ste na sto muka trebate li na hitnu? Primijetili ste nešto neobično na koži?

Umjesto sati i sati provedenih na Googleu ili u prepunim čekaonicama, pomoću aplikacije Abi možete dobiti pomoć za sve zdravstvene probleme koji ne podrazumijevaju fizički pregled. Abi je dostupna s bilo kojeg mjesta na svijetu i povezat će vas s hrvatskim liječnicima.

Kad i kako možete pristupiti Abi?

Abi možete pristupiti vrlo lako, potrebno je samo registrirati se na web stranici i nakon toga slijediti vrlo jednostavne upute, izabrati omiljenu chat aplikaciju te poslati pitanje. Možete birati između popularnih chat aplikacija poput Vibera, Messengera, Telegrama ili Skypea. Platforma Abi dostupna je 24 sata, 7 dana u tjednu, 365 dana u godini. Možete postaviti pitanje kad god želite, a simpatični liječnici pažljivo će ih razmotriti i što prije odgovoriti. Usluga se može otkazati u bilo kojem trenutku.

Kako djeluje Abi?

Velika mreža iskusnih hrvatskih liječnika omogućava da na većinu pitanja dobijete odgovor u 10 minuta ili manje, a za nešto kompleksnija pitanja do 15 minuta. Medicinski savjeti koje pružaju liječnici temeljeni su na dokazima u skladu s međunarodnim standardima kvalitete. Abi nudi pouzdane odgovore na neugodne probleme te detaljne informacije zbog kojih se možete osjećati sigurno i zadovoljno.

Isprobajte Abi već danas!