Već petu godinu uspješno se organizira Međunarodni Kongres Nutricionista, koji s punim pravom dobiva status tradicionalnog kongresa. Kongres je poseban po tome što okuplja ne samo nutricioniste već i stručnjake različitih grana znanosti od medicine, farmacije, kineziologije, prehrambene tehnologije, agronomije do psihologije. Organizacijski tim i ove godine čine Hrvatski akademski centar primijenjenog nutricionizma, Hrvatski zbor nutricionista i Udruga Nutricionizam Balans.

5. Međunarodni Kongres Nutricionista održat će se od 17. do 19. studenog 2017. godine u Poreču, u Valamar Diamant Hotelu. Kongres je koncipiran kroz niz predavanja, radionica, panel rasprava i sponzoriranih predavanja gdje će stručnjaci iz različitih polja djelovanja iznijeti i obrazlagati najnovija znanstvena saznanja te aktualnosti. Širokim spektrom tematskih sekcija, ovogodišnji cilj Kongresa je pokazati snagu multidisciplinarnosti kroz predavanja iz znanosti o prehrani, nutricionizma u praksi, dijetoterapije, sportske prehrane, zakonodavstva, sigurnosti i kontrole kvalitete hrane, mikronutricije, fitoterapije te enologije i gastronomije.


Osim znanstveno-poslovnog dijela, program Kongresa bogat je i društvenim događanjima u svrhu međusobnog upoznavanja, razmjene iskustava i stvaranje kontakata za budući rad te ćemo slobodno vrijeme imati ispunjeno interaktivnim eno-gastro eventom, edukativnim izletima, a vrhunac zabave je uvijek tradicionalno druženje na Gala večeri.

Ovim putem pozivamo sve zainteresirane da posjete 5. Međunarodni Kongres Nutricionista i prikupe nova saznanja iz domene nutricionizma. Također, pozivamo studente prehrambenih fakulteta, medicinskih fakulteta, farmacije, kineziologije i srodnih grana znanosti da sudjeluju na Kongresu, nadograde svoje znanje, ali i iskoriste mogućnost upoznavanja i razgovora s vodećim stručnjacima u vlastitoj struci, a moguće i budućim poslodavcem.
Sve dodatne informacije o programu Kongresa možete saznati na službenoj stranici, a prijaviti se možete ovdje.