Četvrto izdanje UPSET ART festival umjetnosti i inkluzije osoba s invaliditetom održat će se 12. i 13. studenog 2022. od 13 do 21 sat (nastupi od 17 do 21 sat) u Centru za kulturu Trešnjevka. Ovogodišnji festival nudi bogati program koncerata, izložbi, predstava i radionica koje su za vas pripremili umjetnici sa i bez invaliditeta. Ulaz je na sve programe i radionice besplatan!

Oba festivalska dana moći ćete, od 13 do 17 sati, isprobati razne vještine u čak 11 tematskih radionica (aromaterapija, izrada društvenih igara, izrada božićnih ukrasa i brojne druge radionice koje su za vas pripremili Terrible Creations, Qanah humanitarni dućan, OSIT Vjeverice, Zeleni klik!, Anja Pšag, Mia Maraković i Ivana Gucek). Nakon radionica, oba festivalska dana od 17 do 21 sat, moći ćete čuti 5 koncerata gluhih i čujućih glazbenika (Deaf band DLAN, Entre Deafblind Band, Deaf ARRT band, Damir Vogrinec, pjevački zbor UIR Zagreb), 3 dramske predstave (Tužni klaun, Potraga za vremenom i Dijalozi podsvijesti – priče), 2 izložbe (Lino Ujčić Matessa i Patricija Pešut Bosanac), te 2 plesna programa plesne skupine Magija i folklorne skupine UIR Zagreb. Program ćemo završiti karaokama i programom Open Mic (otvoreni mikrofon) u kojem će se svi zainteresirani moći izraziti. Kao i prethodnih godina, UPSET ART festival cilja biti opušteno mjesto kreacije i umrežavanja umjetnika sa i bez invaliditeta i svih drugih zainteresiranih osoba i organizacija.

Program sufinanciraju Gradski ured za kulturu, međugradsku i međunarodnu suradnju i civilno društvo i Ministarstvo kulture i medija Republike Hrvatske, uz pokroviteljstvo Hrvatskog društva skladatelja – Službe za zaštitu autorskih muzičkih prava HDS ZAMP.

SUDIONICI 4. UPSET ART FESTIVALA:

Detalje o programu i raspored možete pročitati OVDJE.