U prodaji su ulaznice za koncert “Vokalna šetnja glazbenim desetljećima” koji će se održati u Lisinskom 12. svibnja.

Svaki koncert 4 Tenora u Lisinskom donese nešto novo i ostavi publiku bez teksta, a tako će biti i ovaj put, na koncertu nazvanom “Vokalna šetnja glazbenim desetljećima”.

Omiljeni će Tenori 12. svibnja uz pratnju Orkestra Josipa Cvitanovića publici predstaviti najveće hitove domaćih autora i izvođača od pedesetih godina prošlog stoljeća do danas.

“Glazbeno putovanje kroz minule dekade prvenstveno ima cilj našu vjernu i zahtjevnu publiku podsjetiti malo na ta krasna glazbena razdoblja naših baka, djedova, majki i očeva kada se glazba nije stvarala na studijskim sofisticiranim tehničkim pomagalima, već u glazbenim sinergijama s velikim, big bandom ili revijskim orkestralnim izvedbama”, poručio je Đani Stipaničev i u ime Tenora dodao: “Upravo te naše domaće, hrvatske autore i performere želimo predstaviti ovom prigodom u našem i vašem drugom domu – što je oduvijek bio Lisinski!”

Tenori su u Lisinskom od 2016. nastupili pet puta i svaki je koncert bio rasprodan. Na svom šestom koncertu vješto će spojiti različite generacije i žanrove – od Tenora uvijek očekujte nešto neočekivano! Uz pokoju neočekivanu izvedbu i glazbeno iznenađenje, Tenori će u Lisinski, kao i uvijek, donijeti i odličnu atmosferu po kojoj su poznati.

Nadolazeći koncert u Lisinskom uvijek budi određenu dozu uzbuđenja, ali i odgovornosti. Svake godine pokušavamo nešto novo i mislim da ove godine to sve skupa ima nešto posebno, neki poseban ‘touch’“, poručio je Marko Pecotić Peco.Nastojat ćemo ovaj put, kao i uvijek, našu publiku iznenaditi mnogim novim, svježim izvedbama jer u Lisinski nikad nismo došli s ‘kopi-pejstanim’ repertoara od prošlog koncerta. Hrvatska glazbena baština nas je pogurala u ovaj prekrasni posao, a mi joj na ovaj način pokušavamo uzvratiti“, dodao je Đani o predstavljanju svima znanih hitove minulih desetljeća.