Najveći sajam za bebe i djecu u regiji tradicionalno će se u predbožićno vrijeme predstaviti trudnicama, roditeljima i onima koji će to uskoro postati, bebama, djeci, bakama i djedovima. Sajam će se održati na hodnicima u prizemlju najvećeg trgovačkog centra u Hrvatskoj – Westgate Shopping Cityja. U lijepom i ugodnom prostoru, svoje proizvode i usluge predstavit će mnogi izlagači i tako omogućiti posjetiteljima velik izbor proizvoda za bebe, djecu, trudnice i roditelje, a sajamski popusti će kupovinu učiniti još ljepšom.
Osim besplatnog, natkrivenog parkinga, sajam u Westgateu  između ostalog omogućuje ugodan boravak tokom cijelog dana. Za odmor od shoppinga i razgledavanja mnogobrojnih proizvoda i noviteta na raspolaganju su brojni caffe barovi i restorani. Na sajmu se održava i bogat zabavni program. Na pozornici sajma nastupaju brojni dječji zborovi, plesne skupine, KUD-ovi, animatori i drugi izvođači, a posjetitelje očekuju i mnogobrojna natjecanja. Osim zabave u programu, djeca mogu uživati u igraonicama i crtaonicama izlagača, a tu je i najveća igraonica za djecu zatvorenog tipa u Hrvatskoj – Kid’s World u kojoj je djeci dopušteno sve što ih najviše raduje: igranje, skakanje, vriska i galama. Za dojenje i prematanje beba, u centru se nalaze za to posebno opremljeni prostori, a pelene i baby kozmetiku je lako pronaći na sajmu. Uz generalnog pokrovitelja sajma, dječjih kolica marke Mamas&papas, na sajmu izlažu sponzori : Baby Center, Bebetto, BeSafe, Big Baby,  Dada&Rocco,  Jane Group, Kikkaboo, Lav Štedislav,  Lesnina XXL, Magic Baby, Mali anđeo, Peg-Perego, Thule, Violeta i ostali mnogobrojni izlagači. Sve aktivnosti sajma dostupne su putem službene facebook stranice (http://www.facebook.com/Dani.beba) i službene web stranice sajma (www.danibeba.com). Više informacija o izlagačima, također i nakon sajma možete pronaći u novom digitalnom katalogu sajma:
http://www.danibeba.com/digitalni_magazini/34_sajam/index.html#0
Dani beba, djece i trudnica nezaobilazno su mjesto za sve roditelje, djecu i trudnice. Ugodan boravak na sajmu, dobru kupovinu i pregled digitalnog kataloga žele vam Dani beba, djece i trudnica!