Iako najkraći mjesec u godini, veljača svakako ima svoje čari. Valentinovo, maškare, ali i dodjela Oskara samo su neki od dana koji unose malo čari u depresivne zimske dane. Otto&Frank bar je zato osmislio tri maštovite večeri koje će zasigurno i one najveće mrzitelje zime izvući iz svojih kuća.

  1. Maštovita večera za sve zaljubljene – 14.02. – Utorak

Veljača je najpoznatija po svojoj romantici jer nam se bliži onaj dan kojeg iščekuju svi zaljubljeni parovi. Valentinovo je idealan dan za izvesti voljenu osobu na večeru, jer kao što poznata poslovica kaže – ljubav ide kroz želudac.

Za sve gurmane, ali i one željne ugodne romantične atmosfere uz vrhunska jela, Otto&Frank 14. veljače priprema maštovitu večeru uz posebno osmišljena jela u koja je dodan tajni začin ljubavi.

Najpoznatije jelo Otto&Franka Zagrebacki dorucak

  1. Večer pod maskama – 24.02. – Petak

Poklade, fašnik, maškare, karneval samo su neki od naziva kojima obilježavamo vrijeme u veljači kada svatko ima priliku postati netko drugi. A kako bi bilo uživati u karnevalskoj večeri, znaju u  Otto&Franku gdje upravo s tim ciljem pripremaju zabavan večernji provod uz fine zalogaje i pjenušave koktele i to pod maskom.

  1. Jela iz filmova – 25. 02. – Subota

Kraj veljače donosi događaj kojeg svi filmoljupci s nestrpljenjem očekuju. Radi se naravno o dodjeli Oscara, a kako bi se dobro pripremili za tu napetu noć, Otto&Frank bar 25. veljače osmislio je večeru od nekoliko slijedova koju će činiti jela iz nekih od najpoznatijih filmova dostojna pravih glumačkih zvijezda.

Dobro poznato jelo knedle sa sljivama u modernoj veriziji

Ako ste uvijek sanjali isprobati najpoznatija filmska jela, onda je dan prije dodjele Oscara, Tkalčićeva 20 odličan izbor.

Tu nije kraj brojnim iznenanađenjima koje Otto&Frank sprema u veljači. Ovotjedno gostovanje talijanskog umjetnika tjestenina Marca Sasse  samo je uvod u ono zbog čega ćemo sa zadovoljstvom omastiti brk u najomiljenijem food baru u Tkalčićevoj.