Nadolazeću subotu sivilo starog Branimirca ponovno će zazeleniti biljke i program osmišljen njima u čast. Nakon iznimno uspješnog 1. Plant marketa, na legendarnu zagrebačku Branimirovu tržnicu stiže drugo izdanje. U sklopu jednodnevnog događanja 25. svibnja, od 10 h do 19 h, svi ljubitelji biljaka uživat će u programu posvećenom biljnoj tematici, slušati glazbu za biljke, kupovati ih, mijenjati, mirisati te o njima brinuti i učiti kroz besplatne radionice.

    Prodajno-izložbeni program održat će se tijekom cijelog dana od 10 h do 19 h u sklopu kojeg će posjetitelji moći upoznati i podržati izlagače koji se bave biljem i pratećom opremom za zelene ljubimce kao što su Koshmar design, Greenout, Diši na nos, Woona, Koogle, Hortiart i drugi. Besplatne radionice pokrivat će zanimljivu tematiku od edukacije do presađivanja i njege bilja. Kolektiv Plastic Jungle (11:30 h – 13 h) polaznike će učiti o tome što se sve može izraditi od reciklirane plastike, Woona će pokazati kako njegovati biljke i učinkovito ih presađivati, a Hortiart (16 h – 17.30 h) će održati radionicu izrade biljnih terarija.

    *Broj polaznika je ograničen i potrebno se prijaviti na mail [email protected].

    Popularna Razmjena biljaka održat će se od 17 h do 18 h kada će svi željni novih zelenih cimera moći donijeti svoje adute za biljnu zamjenu, a kući ponijeti nove zelene prijatelje.  

    Također, 2. Plant market donosi i glazbu za biljke, a cijelo vrijeme manifestacije na lokaciji će biti sparkirana i Kampica koja će nuditi priliku za osvježenje i odmor, za biljke i njihove vlasnike.

    Sve dodatne informacije moguće je pronaći na FB stranici @hortiart.hr