Posao.hr – vaš ključ do novih poslovnih prilika. Pogledajte 10 pozicija koje su posebno odabrane za vas ovog tjedna!

MC-Ultimaks d.o.o. traži Recepcionara (m/ž) za rad u Velikoj Gorici. Glavne odgovornosti uključuju prijavu i odjavu gostiju, unošenje rezervacija, komunikaciju sa agencijama te organizaciju prijevoza gostiju od/do aerodroma. Potrebna je minimalna stručna sprema srednje škole, znanje engleskog jezika te vozačka dozvola kategorije B. Prijavite se putem linka do 15.6.2024.

Boba Bubble Tea d.o.o. traži Barmene/Konobare za rad u Puli, Zagrebu i Zadru. Plaća iznosi 1000 € neto, uz dodatne bonuse. Nudi se dugoročna prilika za posao, naknada za prijevoz, besplatna pića te sveobuhvatna edukacija. Iskustvo nije potrebno, a poželjno je poznavanje engleskog jezika. Prijavite se putem linka do 16.6.2024.

SOS Dječje selo Hrvatska traži Odgajatelja (m/ž) za rad u SOS Zajednici mladih u Zagrebu i Velikoj Gorici. Potrebna je visoka stručna sprema iz područja odgojnih, socijalnih ili srodnih znanosti, iskustvo u radu s mladima te aktivno znanje engleskog jezika. Dodatna očekivanja uključuju profesionalan i odgovoran pristup radu te visoko razvijene komunikacijske vještine. Prijavite se putem linka do 16.6.2024.

Bauhaus-Zagreb traži Blagajnika (m/ž) za rad u njihovom prodajnom centru u Buzinu. Nudi se mogućnost stalnog zaposlenja, popuste za zaposlenike te dodatke na plaću za rad nedjeljom, blagdanom ili prekovremenim radom. Također nude obuku, stručno usavršavanje i ugodnu radnu okolinu. Prijavite se putem linka do 30.6.2024.

Oglasnik d.o.o. u Zagrebu traži UI/UX Dizajnera (m/ž) koji će se pridružiti njihovom timu. Odgovornosti uključuju istraživanje korisničkih potreba, dizajniranje intuitivnih korisničkih sučelja, razvoj wireframeova i suradnju s marketing i razvojnim timom. Potrebno je minimalno 3 godine iskustva u UI/UX dizajnu, poznavanje alata poput Figma i Tailwind CSS-a te osnovnih web tehnologija. Prijavite se putem linka do 1.7.2024.

B for Business d.o.o. traži više kandidata za radno mjesto Slagača robe u skladištu s WMS-om (m/ž) u Zagrebu, istočni dio grada. Nude se rad u dvije smjene od ponedjeljka do petka, rad svake druge subote, plaćen gradski prijevoz, mogućnost bonusa te profesionalna radna okolina. Prijavite se putem linka do 24.6.2024.

Caffe bar Koma traži Konobare (m/ž) za rad u svom kafiću na lokaciji Zvonimirova 137 u Zagrebu. Poslovi uključuju rad na šanku, posluživanje gostiju, naplaćivanje, pripremu napitaka i slično. Iskustvo nije nužno, ali je poželjno. Traže se osobe koje su komunikativne, sposobne za timski rad i motivirane za rad u ugostiteljskom sektoru. Posao može biti stalni radni odnos ili sezonski, ovisno o potrebama. Prijavite se putem linka do 18.6.2024.

Logistika i procesi 360 d.o.o. traži tri Skladištara (m/ž) u Zagrebu, Jankomir. Pružaju se ugovor na neodređeno s probnim rokom od tri mjeseca, početna neto plaća od 1.032,00 EUR te mogućnost povećanja plaće nakon probnog roka. Uz to, nudi se i uredno radno vrijeme od ponedjeljka do petka od 08:00 do 16:00 sati te mogućnost osposobljavanja za upravljanje viličarom i rad na siguran način. Prijavite se putem linka do 9.6.2024.

DMB Product d.o.o. iz Zagreba traži CNC operatera (poslužitelja na CNC glodalicama i tokarilicama) (m/ž) za rad u Donjoj Bistri. Nudi se stalni radni odnos s punim radnim vremenom, rad u jutarnjoj i popodnevnoj smjeni te dodatne pogodnosti poput godišnjeg odmora i božićnice. Prijavite se putem linka do 7.6.2024.

Leder & Schuh d.o.o. traži Prodavača (m/ž) za njihovu HUMANIC trgovinu u City Center One West-u, Zagreb. Prednost imaju kandidati s trgovačkom školom i iskustvom u prodaji, ali to nije uvjet. Tvrtka nudi raznolike zadatke u međunarodnoj modnoj tvrtki, prijateljski tim, školovanje u digitalnoj akademiji te popuste za djelatnike i premije za ostvarene prodajne rezultate. Prijavite se putem linka do 17.6.2024.

Proučite ostale oglase za posao na službenoj stranici posao.hr. Sretno u potrazi!