Početna Video Novi spot Marka Tolje za pjesmu „Zaplesale su sjene“

Novi spot Marka Tolje za pjesmu „Zaplesale su sjene“

Na 58. Festivalu zabavne glazbe Split, na jednoj od najljepših pozornica – splitskim Prokurativama Marko Tolja predstavit će pjesmu „Zaplesale su sjene“. Riječka ekipa kreativnih ljudi predvođena Artemom Duskhinom snimila je videospot za pjesmu a scenarij prati temu zaljubljenog para i „….tvoje male sobe…“ koja se seli s glumcima, Markom i Deom Dević na zanimljive lokacije diljem Rijeke i Istre dok nam priča veselu ljubavnu priču.

Behind the scenes kadrovi na samom kraju prikazuju “teške radne trenutke“ cijele ekipe ali uvijek sa zaraznim osmijehom na licima.

Vedra ljetna pjesma koju autorski potpisuje Olja Dešić, Markov dugogodišnji suradnik, kaže: „Oduvijek nas vežu slični ukusi i isti odnos prema glazbi i ova pjesma jednostavno mi je pala na pamet i odmah sam znao da je krojena za Marka. Zamolio sam ga da me oslobodi aranžiranja i produkcije kako bi pjesmi dali veću slobodu i na moju veliku sreću pjesmu su producirali Ante Gelo i Ivan Popeskić te ju obukli u savršeno krojeno odijelo. Svirali su najbolji hrvatski ‘zlikovci’, naši prijatelji i suradnici koji su uključeni na pjesmi od početka do kraja. To se čuje u svakom tonu, svima hvala – autor je sretan!

Riječkog glazbenika koji se jednako dobro snalazi u brojnim glazbenim pravcima  – popu, jazzu, swingu, očekuje radno ljeto, niz sjajnih koncerata diljem obale, a za jesen priprema novi studijski album.

Kao autor glazbe i teksta Marko se iskazao na prethodnim albumima, ali i na ovogodišnjem izdanju Zagrebačkog festivala s pjesmom „Tišina“, koja govori o temi o kojoj često šutimo, a to je upravo slaba komunikacija među ljudima. Publika i radijski eter brzo su shvatili poruku, „poglasnili emocije“ i odlično prihvatili „Tišinu“.

Sigurni smo da će nova tema i vedrina  pjesme „Zaplesale su sjene“ nastaviti taj trend i naći svoje mjesto u ušima i srcima slušatelja.

Odgovori

Please enter your comment!
Please enter your name here