U suradnji s portalom posao.hr donosimo vam još 10 ponuda za posao. Pročitajte o kakvim se poslovima radi te možda baš danas pronađete ono što tražite. Sretno!

Interaktivna zabava d.o.o. / Igrandia zapošljava Zamjenika koordinatora kadrova i smjena (m/ž). Izabrani kandidat odgovoran je osigurati dovoljan broj djelatnika i studenata za optimalan rad tematskog parka, te da uvijek postoji dovoljan broj studenata i djelatnika u bazi koji mogu odraditi smjenu ukoliko dođe do iznenadnih rezervacija. Poslodavac nudi početnu plaću u iznosu 1 100€. Mjesto rada je Zagreb, a prijave se zaprimaju do 07.10.2023.

TŽV Gredelj d.o.o. zapošljava Informatičara za tehničku podršku (m/ž). Traže odgovornu i profesionalnu osobu koja lako i brzo usvaja nova znanja i vještine te koja ima 1 godinu iskustva na istim ili sličnim poslovima. Poslodavac nudi ugovor na neodređeno uz probni rad, stimulativna primanja i mnoge druge benefite. Mjesto rada je Zagreb. Prijaviti se možete do 25.10.2023.

                                                                                                                                  Mirni Kutić d.o.o. zapošljava Kuhara (m/ž) i Pomoćnog kuhara (m/ž) u Zagrebu (Dugave). Radi se o kvartovskom restoranu koji nudi iznimno kvalitetnu klopu, ugodan ambijent i ugodnu radnu atmosferu. Poslodavac nudi tjedna kolektivnog odmora preko ljeta i 2 tjedna kolektivnog odmora preko zime. Možete se prijaviti do 05.10.2023.

                                                                                                                                Themelia d.o.o. zapošljava na poziciji Projektant / komercijalist u showroomu (m/ž). Mjesto rada je Zagreb. U opisu posla nalazi se izrada ponuda, narudžbi i ostale poslovne dokumentacije vezano za komercijalno poslovanje. Poslodavac nudi stimulativna primanja te mogućnost korištenja službenog mobitela i automobila. Možete se prijaviti do 02.10.2023.

Zagrepčanka – Poslovni objekti d.d. zapošljava Električara (m/ž). Posao se obavlja u Zagrebu. Prijave se zaprimaju do 03.10.2023. Posao uključuje rad u pogonu, na održavanju poslovnog objekta. Probni rad je u trajanju od 3 mjeseca. Radno iskustvo je poželjno, ali nije uvjet.

Benning Zagreb d.o.o. zapošljava Servisnog inženjera / Tehničara (m/ž). Ovaj se posao obavlja u Zagrebu. U opisu posla se nalazi puštanje u pogon sustava/opreme Benning te analiza i otklanjanje greške/kvara na sustavu. Novom djelatniku nude stimulativnu plaću, nagrađivanje uspješnosti i zalaganja i još mnogo toga. Prijaviti se možete do 04.10.2023.

Knauf Insulation d.o.o. traži Proizvodno – transportnog radnika (m/ž). Od kandidata se očekuje proaktivnost, prilagodljivost i otvorenost za učenje te je poželjno radno iskustvo na istim ili sličnim poslovima. Poslodavac nudi ugovor na neodređeno vrijeme, stimulativna primanja te razne dodatne benefte. Mjesto rada je Novi Marof. Prijaviti se možete do 02.10.2023.

Trgo–Term prijevozi d.o.o. zapošljava na poziciji Disponent / dispečer (m/ž). Mjesto rada nalazi se u Zagrebu. Opis posla uključuje organizaciju prijevoza u međunarodnom transportu. Traže kandidate koji su profesionalno obrazovani, tehnički potkovani, te posjeduju dugogodišnje iskustvo u međunarodnom prijevozu. Prijaviti se možete do 01.10.2023.

Propuls d.o.o. traži Novinara deska (m/ž). Opis posla uključuje pisanje vijesti, praćenje relevantnih medija u zemlji i inozemstvu te osmišljavanje, planiranje, optimizacija i plasiranje objava za društvene mreže. Poslodavac nudi trajno zaposlenje u opuštenom okruženju, primanja u skladu sa znanjem i iskustvom i usavršavanje na dostupnim edukacijama. Mjesto rada je Zagreb, a prijaviti se možete do 01.10.2023.

Delight d.o.o. zapošljava na poziciji Facility Manager (m/f). Mjesto rada je Zagreb. Opis posla uključuje koordiniranje komunikacije i dužnosti između Customer Service tima i klijenata. Poslodavac nudi klizno radno vrijeme u skladu s dogovorenim obavezama na terenu, Multisport karticu i službeno vozilo. Prijaviti se možete do 03.10.2023.

Posjetite i posao.hr službene stranice za još veću ponudu i još lakše pretraživanje. Želimo vam sreću!