Portal posao.hr i ovog tjedna donosi vam 10 atraktivnih poslovnih ponuda. Ugrabite priliku i pronađite svoj posao iz snova!

TŽV Gredelj d.o.o. zapošljava na pozicijama Stručni suradnik za nabavu (m/ž), Industrijski mehaničar / monter (m/ž), Električar (m/ž), CNC operater (m/ž) i više od 10 drugih pozicija. Mjesto rada je Zagreb. Poslodavac nui mogućnost rada na neodređeno i mogućnost razvoja i stručnog usavršavanja. Možete se prijaviti do 21.07.2023. putem brze prijave.                                                                                               

Studenac d.o.o. zapošljava Viličarista (m/ž). Mjesto rada je Zagreb – Jankomir. U opisu posla nalazi se sigurno, uredno i točno sortiranje, slaganje i pozicioniranje robe unutar skladišta pomoću viličara. Prijaviti se možete do 03.07.2023. putem linka.

Workforce Ljudski Potencijali d.o.o. zapošljava Administrativnog asistenta (m/ž). Mjesto rada je Zagreb. U opisu posla je izrada troškovne analize, arhiviranje dokumentacije, organiziranje sastanaka i sl. Poslodavac nudi stimulativna primanja, prilike za stručno usavršavanje i ugodnu radnu atmosferu. Prijaviti se možete do 21.06.2023. putem linka.

De Tempore d.o.o. zapošljava Prodajnog savjetnika (m/ž) za rad u prodavaonicama nakita i modnih dodataka. Natječaj je otvoren do 30.06.2023. Mjesto rada je Zagreb. Poslodavac nudi stalne edukacije, timski rad, smjene od 6 sati dnevno (40 sati tjedno), prigodne nagrade i plaćene troškove prijevoza. Prijave se zaprimaju putem brze prijave ovdje.

Mamut Fortis d.o.o. / Arena zapošljava na poziciji Tehničar / serviser aparata za zabavu (m/ž) u Zagrebu. Prijave se zaprimaju do 19.07.2023. Poslodavac nudi stimulativna primanja i stalni radni odnos uz probni rad. Potrebno je iskustvo na istim ili sličnim poslovima. Prijaviti se možete putem brze prijave ovdje.

Excel-Kobescak.hr zapošljava na poziciji Junior Marketing Specialist (m/ž). Mjesto rada je Zagreb. Potreban je kandidat koji će kreirati sadržaj za portal, uređivati vizuale za društvene mreže i raditi različite prodajne kampanje. Prijave se zaprimaju do 27.06.2023. putem brze prijave.

Bolji posao d.o.o. traži studenta za poziciju Social Media / Community Manager (m/ž). Posao uključuje planiranje, osmišljavanje i optimizaciju sadržaja za društvene mreže i online medije. Poslodavac nudi priliku za stjecanje novih znanja i vještina te rad u vrlo ugodnoj i pozitivnoj okolini. Mjesto rada je Zagreb, a prijaviti se možete do 26.06.2023. putem linka.

Allianz Hrvatska d.d. zapošljava na pozicijama Glavni specijalist za poreze i izvještavanje (m/ž), Računovođa u analitičkom računovodstvu (m/ž) i Računovođa u premijskom računovodstvu (m/ž). Od kandidata se traži viša stručna sprema i prethodno radno iskustvo. Mjesto rada je Zagreb, a prijaviti se možete do 03.07.2023. putem linka.

Strabag d.o.o. zapošljava na poziciji Inženjer na gradilištu (m/ž) u Zagrebu. Glavni zadaci ove pozicije jesu samostalno vođenje radova, analiziranje projekata i kontroliranje količina projekata i troškovnika. Možete se prijaviti do 09.07.2023. putem brze prijave.

Super Igra d.o.o. / Residence grupa traži Recepcionara (m/ž) u Zagrebu. Radni se o cjelogodišnjem poslu koji uključuje brige o prijavi i odjavi gostiju, naplaćivanje usluga smještaja i inih usluga, rješavanje jednostavnih prigovora gostiju i odgovaranje na upite. Prijavite se do 06.07.2023. putem linka.

Na portalu posao.hr. nalazi se još mnogo poslova koji čekaju samo na vas. Želimo vam sreću prilikom prijave!