U potrazi ste za poslom? Portal posao.hr donosi vam 10 atraktivnih ovotjednih poslovnih prilika. Iskoristite njihovu mogućnost brze prijave!

Motus Media d.o.o. zapošljava Snimatelja – Montažera (m/ž). Mjesto rada je Zagreb. Poslodavac nudi trajno zaposlenje u opuštenom okruženju s dobrom ekipom, primanja u skladu sa znanjem i iskustvom,  i usavršavanje na dostupnim edukacijama. Možete se prijaviti do 12.07.2023. putem brze prijave.                                                                 

PHOENIX farmacija d.o.o. zapošljava Računovođu (m/ž). Mjesto rada je Zagreb. Od kandidata se traži dobro znanje rada u Outlooku, iskustvo rada u MS Office alatima i dobro poznavanje računovodstvenih i poreznih propisa. Poslodavac nudi kolektivni ugovor, božićnicu, uskrsnicu, regres i naknadu za topli obrok. Prijaviti se možete do 17.07.2023. putem linka.

Super Igra d.o.o. / Residence Grupa traži Voditelja recepcije (m/ž) u Zagrebu. U opisu posla nalazi se prijava i odjava gostiju, izrada rezervacija te naplata smještaja i drugih usluga. Poslodavac nudi stalni radni odnos i plaćene troškove prijevoza na posao. Prijavite se do 03.08.2023. putem linka.

KTC d.d. zapošljava Konobara (m/ž). Mjesto rada je Vrbovec. U opisu posla je posluživanje gostiju, čišćenje prostora, pranje posuđa i ostali poslovi po nalogu neposrednog rukovodioca. Od kandidata se traži srednja stručna sprema i jedna godina radnog iskustva. Prijaviti se možete do 31.07.2023. putem linka.

Nattoni International zapošljava na poziciji Voditelj hibrida i zaštite bilja (m/ž). Natječaj je otvoren do 21.07.2023. Mjesto rada je Zagreb. Poslodavac nudi stalno zaposlenje, službenu opremu (mobitel, laptop, automobil), bonuse i ostale benefite u dogovoru s poslodavcem. Prijave se zaprimaju putem brze prijave ovdje.

Boso d.o.o. traži Poslovođu trgovine (m/ž). Posao uključuje naručivanje robe te organizaciju i izvršavanje svakodnevnih zadataka u trgovini. Poslodavac nudi mogućnost odabira između punog radnog vremena ili pola radnog vremena te osigurava sigurna i redovna primanja i naknadu za troškove prijevoza. Mjesto rada je Zagreb, a prijaviti se možete do 15.07.2023. putem linka.

PLIVA Hrvatska d.o.o. zapošljava Operatera u sterilnoj proizvodnji (m/ž) i Radnika u farmaceutskoj proizvodnji (m/ž). Mjesto rada je Zagreb. PLIVA će vam pružiti znanje, stručnost, predani timski rad i suvremene tehnologije. Poželjno je prethodno iskustvo rada u farmaceutskoj industriji, ali nije uvjet. Prijave se zaprimaju do 24.07.2023. putem brze prijave.

Adecco Hrvatska d.o.o. zapošljava na poziciji Buyer / Komercijalist nabave (m/ž) u Zagrebu. Prijave se zaprimaju do 09.07.2023. Poslodavac nudi priliku za stručno usavršavanje i odlične radne uvjete u internacionalnom okruženju. Prijaviti se možete putem brze prijave ovdje.

Gi Group Staffing Solutions zapošljava na pozicijama Radnik u proizvodnji (m/ž), Sales Engineer (m/ž), Maintenance Manager (m/ž) i još drugih pozicija. Od kandidata se traži viša stručna sprema i prethodno radno iskustvo. Mjesto rada je Zagreb, a prijaviti se možete do 20.07.2023. putem linka.

Krannich Group GmbH zapošljava na poziciji International Sales Photovolatics (m/ž) u Zagrebu. Potreban je kandidat koji je orijentiran kupcu, otvoren, komunikativan i koji voli raditi s ljudima. Ako se prepoznajete u ovom opisu, prijavite se do 23.07.2023. putem brze prijave.

Još vas mnogo otvorenih radnih mjesta čeka na portalu posao.hr. Sretno u pretraživanju!