Portal posao.hr pr(a)vo je mjesto u potrazi za poslom. I ovog tjedna donosi vam 10 aktualnih poslovnih prilika. Sretno pri zapošljavanju!

Propuls d.o.o. zapošljava Novinara / Urednika (m/ž) u Zagrebu. Glavni zadaci ove pozicije su samostalno pisanje tekstova za news portal, predlaganje tema i opremanje sadržaja. Poslodavac nudi stalni radni odnos i mogućnost napredovanja. Možete se prijaviti do 19.07.2023. putem brze prijave.

Rotometal-ing d.o.o. traži Skladištara – rukovatelja viličarom (m/ž) i Prodajnog predstavnika (m/ž). Poslodavac osigurava obuku za uvođenje u posao, naknadu za troškove prijevoza, stalno zaposlenje i pozitivno radno okruženje. Mjesto rada je Samobor, a prijaviti se možete do 20.07.2023. putem linka.

Rotometal alati d.o.o. zapošljava na poziciji Prodajni predstavnik (m/ž) u Samoboru. Prijave se zaprimaju do 20.07.2023. Glavni zadatak je pronalazak novih kupaca i obrada postojećih. Poslodavac nudi mogućnost stalnog zaposlenja i stimulativna primanja. Prijaviti se možete putem brze prijave ovdje.

Jadran – Galenski laboratorij d.d. zapošljava na poziciji Specijalist vigilanizacije i medicinsko – regulatorne dokumentacije (m/ž). Mjesto rada je Rijeka ili Zagreb, a prijave se zaprimaju do 17.07.2023. Za ovakav posao potrebno je imati minimalno 1 godinu radnog iskustva te poznavanje GVP modula i EU farmaceutske regulative. Prijaviti se možete putem brze prijave ovdje.

Rusanov ured d.o.o. zapošljava Arhitekta (m/ž). Natječaj je otvoren do 27.07.2023. Mjesto rada je Zagreb. Poželjno je iskustvo na istim ili sličnim poslovima, ali nije uvjet za ovaj posao. Početak rada je nakon godišnjeg odmora. Prijave se zaprimaju ovdje.

FACC Solutions Croatia d.o.o. zapošljava na poziciji Proizvodni radnik – Operater pripreme površine / Monter / Lakirer (m/ž) u Jakovlju. Traže se zainteresirani kandidati koji žele naučiti raditi u proizvodnji visokokvalitetnih aviodijelova. Ako se prepoznajete u ovom opisu, prijavite se do 18.07.2023. putem brze prijave.

Leder & Schuh d.o.o. traži Prodavača (m/ž). Prijave traju do 20.07.2023. Mjesto rada je Zagreb. Traži se kandidat koji ima pozitivan duh, kojeg veseli rad s ljudima i rad u timu. Neki od benefita koje nudi ovaj poslodavac jesu popusti za djelatnike, robni bonovi i premije za ostvarene prodajne rezultate. Prijavite se putem linka.

PHOENIX farmacija d.o.o. zapošljava Računovođu (m/ž). Mjesto rada je Zagreb. Od kandidata se traži dobro znanje rada u Outlooku, iskustvo rada u MS Office alatima i dobro poznavanje računovodstvenih i poreznih propisa. Poslodavac nudi kolektivni ugovor, božićnicu, uskrsicu, regres i naknadu za topli obrok. Prijaviti se možete do 17.07.2023. putem linka.

Super Igra d.o.o. / Residence Grupa traži Voditelja recepcije (m/ž) u Zagrebu. U opisu posla nalazi se prijava i odjava gostiju, izrada rezervacija te naplata smještaja i drugih usluga. Poslodavac nudi stalni radni odnos i plaćene troškove prijevoza na posao. Prijavite se do 03.08.2023. putem linka.

PLIVA Hrvatska d.o.o. zapošljava Operatera u sterilnoj proizvodnji (m/ž) i Radnika u farmaceutskoj proizvodnji (m/ž). Mjesto rada je Zagreb. PLIVA će vam pružiti znanje, stručnost, predani timski rad i suvremene tehnologije. Poželjno je prethodno iskustvo rada u farmaceutskoj industriji, ali nije uvjet. Prijave se zaprimaju do 24.07.2023. putem brze prijava.

Razgledajte i ostalu ponudu na portalu posao.hr. Sretno u pretraživanju!