Obzirom da je ovo slavljenička godina, a  tvrtka Zvečevo slavi tek 90-ti rođendan  odlučili su počastiti sve nama drage čokoljupce! Jer, i sami znate da je sve pod markom Zvečeva, vrhunske kvalitete!

 

Po tko zna koji puta  Zvečevo, hrabro  postavlja „nova tržišna pravila“  kad je u pitanju čokolada!

Nećemo  raditi domjenke i evente, nego  direktno počastiti sve  potrošače i  Mikado čokoladu učiniti još dostupnijom čokoljupcima. Obzirom da  su na tržištu čokolade sve manje i manje , a kupovna moć sve lošija te čokolada sve veći luksuz – napravili smo kompromis.

Tako smo samo za vas povećali čokolade! Da, povećali čokolade!

POVEĆANJEM Mikado čokolada, naši vjerni potrošači će za prosječnu cijenu čokolade od 100g čokoladu, dobiti u ponudi, čokoladu od 120 g.

Najprodavanije okuse čokolada povećali smo sa 80  na 120 g  te sada mliječnu čokoladu, sa sjeckanim lješnjakom, lješnjakom – bademom i grožđicama te fini noisette imamo u velikim pakiranjima od 120g !

To je za sve čokoljupce koji žele bezgranično uživati!

Za one koji  se „ boje „ pojesti veliku čokoladu, ostavili smo i dvije u veličini od 80 g , ali samo mliječnu i sjeckani lješnjak .

Sigurni smo da će se ubrzo predomisliti i „prebaciti“ na veličinu od 120g 

 

 

 Čokoladno veličanstvo još od 1921. godine!

Mikado čokolade su  čokolade vrhunske kvalitete ,imamo kvalitetu,znanje i nevjerojatnu  energiju što su potrošači prepoznali a to dokazujemo 90-tim rođendanom! Još od 1921. godine primjenjujemo najviše standarde kvalitete pri proizvodnji proizvoda.

Korištenjem najkvalitetnijim sastojaka te stalnim proizvodno-procesnim poboljšanjima naši proizvodi stalno zadržavaju vrhunsku kakvoću. Posjedujemo stroge svjetske certifikate kvalitete koji potvrđuju primjenu visokih kriterija kao i mnogobrojne nagrade i priznanja iz cijelog svijeta.. No naša najveća nagrada je zadovoljstvo naših kupaca.

Zvečevo raste zbog vas!

Zvečevo je renomirana tvrtka koja je na domaćem tržištu te na tržištu susjednih zemalja izgradila čvrstu poziciju, zahvaljujući svojim snažnim trgovačkim markama čokolade: MIKADO, SAMO TI, VOLIM TE, SUPER, MOND itd. te alkoholnih pića: VINJAK TRENK, DOMAĆI BRANDY, JUBILARNI BRANDY i BARUN gorki biljni liker i RUM .

Krovni brand Zvečeva je MIKADO – prva u svijetu čokolada s rižom.

[youtube xk5e-nb50mw nolink]

Jer bez vašeg  povjerenja  ne bi bilo niti Zvečeva!!  Tvornice radosti i slasti. (Promo)

www.zvecevo.hr

Odgovori

Please enter your comment!
Please enter your name here