Početna ZG vodič Trgovine, usluge Zimska kolekcija Mac & Co POP Couture

Zimska kolekcija Mac & Co POP Couture

Kaputi iz kolekcijeU zagrebačkoj trgovini Max&Co. smještenoj u Centru Kaptol predstavljena je kolekcija poznatog talijanskog branda POP Couture.

Već drugu godinu zaredom izlazi kolekcija POP Couture, a u ovogodišnjoj je naglasak stavljen na kapute. Max & Co. dizajneri odlučili su krenuti na putovanje u 60-e godine, tako da se za ovu kolekciju može reći da je retro, a opet klasična i moderna. To su kaputi dizajnirani u prošlosti, a redizajnirani danas.

Od materijala prevladavaju tvid, vuna i krzno, a modeli su većinom u crnoj i sivoj boji, među kojima se ističe klasičan kaput trenutačno trendi indigo plave boje. Osim kaputa kolekcija sadržava po jedan primjerak kape, čizama, rukavica i torbi te nekoliko modela majica i suknji.Predmeti iz kolekcije

Modeli su savršeni za moderne žene od 16 do 65 godina. Ako vam se sviđa stil Jacky Kennedy, obožavat ćete nove modele Max & Co. POP Couture.

Kolekciju su mini revijom predstavile poznate hrvatske manekenke Jelena Bosančić, Tina Katanić, Dvina Meler, Stefany Hohnjec i Jelena Orešković, a što novo nudi talijanska moda, došle su pogledati i poznate Hrvatice – Ivana Delač Đolo, Gordana Buljan Flander, Martina Matušin i Vida Jerman.

Izvor: She.hr

Odgovori

Please enter your comment!
Please enter your name here