Početna Vijesti Zanimljivosti Zavodljivi mirisi francuske pokrajine Provanse

Zavodljivi mirisi francuske pokrajine Provanse

Foto: ThinkstockLe Petit MARSEILLAIS® jedan je od najuspješnijih francuskih brandova, a domaće tržište oplemenit će širokim portfeljom proizvoda za njegu tijela te sredstava za njegu kose. Kroz svoju dugačku i bogatu povijest u Francuskoj se pozicionirao kao tržišni lider u kategoriji proizvoda za njegu tijela. Korisniku pruža jedinstvenu kombinaciju premium branda po iznimno povoljnoj cijeni te prirodnosti i autentičnosti pokrajine Provanse. Osim Francuske, Le Petit MARSEILLAIS® prošlih je godina lansiran i u Grčkoj, Španjolskoj, Rusiji i Poljskoj, gdje je polučio izniman uspjeh.

U današnja brza i dinamična vremena, često ispunjena stresom i brigama, ova kolekcija proizvoda osjetila korisnika odvodi daleko, prema krajolicima, prostranstvima i čarolijama Provanse. Le Petit Marseillais je luksuzan, ali cjenovno prihvatljiv brand čija je osnovna zadaća pojednostaviti svačiju svakodnevicu relaksirajući tijelo i um. Ponosni smo što u Hrvatskoj napokon predstavljamo jednu od top kolekcija kozmetičkih proizvoda u Francuskoj, posebno u segmentu gelova za tuširanje gdje je Le Petit Marseillais prepoznat kao broj 1 brand“, izjavio je Josip Muller, Regionalni Business Development Manager tvrtke Johnson & Johnson.

Magičnost Le Petit MARSEILLAIS® sapuna, šampona, gelova za tuširanje i krema za tijelo počiva na tradicionalnom francuskom „know-how“ receptu pomnog odabira sastojaka i namirnica kada je riječ o njezi tijela i duše, a u ovom slučaju pedantnosti u kvaliteti i dugovječnosti proizvoda pridružena je vrijednost i inspiracija autentičnom kulturom, prirodom, mirisima i atmosferom Provanse, uz dašak Mediterana s kojim ova pokrajina graniči.

Le Petit MARSEILLAIS® proizvodi dostupni su u svim boljim dućanima diljem Hrvatske od 05. svibnja 2014.

Odgovori

Please enter your comment!
Please enter your name here