Početna Vijesti Business Zaradite novac u svoje slobodno vrijeme

Zaradite novac u svoje slobodno vrijeme

Nove mjere štednje koalicijske vlade znače da će mnogi u narednim mjesecima morati stegnuti remen.

Dok su “mršava” proračunska sredstva namijenjena samo najnužnijim troškovima, Vlada pronalazi i razloge za nove rezove. Vama jedino preostaje da uz malo mašte i truda pronađete načine kako zaraditi novac.

Došli smo do sedam  načina kako da zaradite novac tijekom kreditne krize – jedan je lakši od drugih.

1. Iznajmljujte svoje parkirno mjesto 

Ako živite u blizini centra grada, željezničke stanice i nogometnog stadiona i ne koristite svoj parking ili garaže, iznajmljivanje praznog parkirnog mjesta uopće nije loša ideja.

2. Aukcije

Svi smo krivi za skrivanje predmeta koji bi mogli “doći u ruci jedan dan”. No, što je jednom čovjeku smeće to bi drugom moglo biti blago. To je ujedno glavni razlog zašto je online aukcija na eBay.co.uk je tako uspješan. U stvari, eBay procjenjuje prosječni britanski kuća ima oko 450 £ vrijedan neželjenih stvari koje bi mogle biti prodane na mjestu.

Napravite novac od svog starog smeća!

3. Ne bacajte u koš svoj stari mobitel

Mnogi od nas imaju stari mobilni telefon koji negdje u ladici sakuplja prašinu. No, ne biste vjerovali lako biste ga mogli pretvoriti u gotovinu, čak i ako malo je oštećen. Web stranice kao što Mopay.co.uk, Fonebank.com i Envirofone.com će vam reći koliko je vaš telefon je vrijedan.  za IPhone 3G, primjerice, možete zaraditi i do gao dohvatiti oko 1.200, kuna (130 £).

4. Prodajte svoje vještine

Svi imamo vještine i talente, pa zašto ih ne iskoristiti i dodatno zaraditi.

Ako ste nekoliko godina svog života proveli u nekoj struci žašto ne biste svoje iskustvo dobro iskoristili u odrasloj dobi. Potrebno je samo oglašavati vaše usluge u lokalnim novinama, kao naprimjer učiteljica glazbe poučava klavir ili učitelj u osnovnoj školi poučava jezike. Pazite kako pišete oglas i određujete cijenu jer to su dva glavna glavna i odlučujuća faktora hoćete li baš vi biti izdvojeni u “moru” oglasa.

Samo za tri sata instrukcija na tjedan možete zaraditi i do 300,00 kuna što nije zanemarivo u ovim teškim financijskim vremenima.

Više pročitajte na profitiraj.hr

 

1 Komentar

Odgovori

Please enter your comment!
Please enter your name here