Obećano, ostvareno! Zagreb je dobio novu, dosada neviđenu dimenziju u noćnom životu. U petak je u sklopu poslovno trgovačkog Green Gold Centra na Radničkoj cesti 52, otvoren Green Gold Club Bar & Restaurant. Riječ je o kompleksu klubova, barova i restorana, koji na jednom mjestu objedinjuje šest klubova – Green Gold Club, Habana, 1 st coffee, Aussie bar, Hit Club i Al Metro, a vjerujemo kako će 24 sata dnevno zadovoljiti svačiji ukus svojim raznolikim i uzbudljivim sadržajima.

Toni Cetinski
Toni Cetinski

Zvijezda večeri na svečanom otvorenju u petak bio je Tony Cetinski koji je zapalio prisutne svojim najvećim hitovima. U Tonyjevim su skladbama uživali brojne poznate osobe iz javnog i društvenog života, od Tončija Huljića, Zorana Mamića, Joška Lokasa, Mare Srezovića, Nataše Janjić, Marije Husar-Rimac, Rajka Dujmića, Darka Juranovića i mnogih drugih. Oni skloniji latino ritmovima, uživali su u Habani uz live svirku Garcie i španjolske vokalistice Mayte.

Tjedni program Green Gold Club Bar & Restauranta, donosi za svakog nešto. Tako možete uživati u jazzu i srodnim glazbenim pravcima tijekom „Easy Mondaya“, a utorkom se vraćati u neka izgubljena vremena uz najbolju rock glazbu. Sredinu tjedna srijedom posvećujemo retro glazbenoj večeri, namijenjenoj mladima i svima koji se tako osjećaju. Četvrtak je rezerviran za isključivo domaću glazbu. Petkom vam u Green Goldu nudimo najluđu zabavu. Program pod dirigentskom palicom resident DJ Emilia Dalbella, praćen je live nastupima instrumentalista, na čemu bi nam pozavidio i originalni newyorški Studio 54! Udarni klupski dan subotu, ponovno će obilježiti groznica subotnje večeri, uz najveće plesne hitove, te urbanu klupsku glazbu. Nedjeljom vam Green Gold Club Bar & Restaurant  pružaju dan za opuštanje i odmaranje. Art večer rezervirana je za brojna kulturno umjetnička događanja, ne nužno vezana uz glazbu. Vidimo se u Green Gold Clubu, a upad je, cijeli tjedan i svih 365 dana u godini, besplatan!!!

Odgovori

Please enter your comment!
Please enter your name here