Početna Moj Zagreb Novosti Za Međunarodni dan sreće Kraš dijeli sreću u obliku čokolade

Za Međunarodni dan sreće Kraš dijeli sreću u obliku čokolade

Najveća hrvatska konditorska kompanija Kraš će u četvrtak 20. ožujka, s početkom u 13,00 sati, na tri lokacije u gradu Zagrebu obilježiti Međunarodni dan sreće i veselo dočekati prvi dan proljeća.

Ispred Kraševih Bonbonnièra, na Trgu bana Josipa Jelačića 12 i u Varšavskoj 1 te ispred Choco Bara u Ilici 15, dijelit će se srećke koje će najsretnijim prolaznicima donijeti besplatnu Dorina Mousse čokoladu s okusom naranče. Oni s malo manje sreće moći će se počastiti Dorina mini kockicama sreće.

Ljubitelji plesa na taj će dan imati priliku i uživo zaplesati ispred Kraševe prodavaonice na zagrebačkom Trgu, uz originalnu video snimku „Happy from Zagreb“. Za one koji više vole plesati kod kuće, Kraš je pripremio iznenađenje pa će tako svi moći sudjelovati u nagradnoj igri preko Facebooka i osvojiti 15 CD-a Pharella Williamsa na kojem se nalazi i hit „Happy“ koji je pokorio cijeli svijet.

U suradnji s Menartom, Kraš je u subotu sudjelovao u snimanju videa „Happy“ na Trgu bana Jelačića u Zagrebu, koji će se u četvrtak na svojoj drugoj premijeri prikazivati i ispred Kraševe Bonbonnière na središnjem zagrebačkom trgu. Plesna priča koja je animirala slučajne i namjerne prolaznike na Trgu bana Jelačića, privukla je i Kraš koji je građane odlučio razveseliti besplatnim čokoladicama.

Plesni događaj dio je globalne akcije kojom Sony Music Entertainment i Pharrell Williams obilježavaju Međunarodni dan sreće. Tom je “mladom” prazniku cilj osvijestiti ljude kako je sreća jedan od osnovnih ljudskih ciljeva i potreba, a izvrsno naglašava i novu Dorininu komunikaciju u kojoj nas svaka čokoladna kockica „sreće“ podsjeća na sretne trenutke u danu kojih često nismo ni svjesni. Plesom na Trgu, Zagreb se pridružio globalnoj akciji koju podržavaju i Google i UN.

Odgovori

Please enter your comment!
Please enter your name here