Ljubitelji dalmatinske pop-rock romantike, konačno će doći na svoje, jer najveći pjesnik među rockerima – splitski kantautor Luky, konačno dolazi u Zagreb!

Nakon uspješne koncertne promocije novog albuma ‘Hvala: )’ u jedinstvenom ambijentu Galerije Meštrović u Splitu i srednjovjekovnom kamenom dragulju – Korčuli, nastavak Lukyjeve glazbene čarolije dogodit će se u – Zagrebu, u petak, 30. studenog 2012. u Tvornici kulture s početkom u 21 sat.

Luky nam je pripremio pravi glazbeni užitak: na pozornici će mu se pridružiti i gosti te suradnici na albumu ‘Hvala: )’ – a među njima, uz članove pratećeg benda, i klapa Kampanel! Svi zajedno će nam donijeti dašak ‘mora i Dalmacije’, ali i veliku dozu vrlo kvalitetnog muziciranja. Album ‘Hvala: )’ zatvara trilogiju čiji je prvi dio bio antologijski album ‘Ararita’ objavljen 2002. godine dok je drugi dio trilogije, album ‘V.I.T.R.I.O.L.’ – objavljen 2006. godine.

Luky je snimio i video uradak za novi singl ‘Znak’ – jednu od bržih pjesama i peti singl skinut s njegovog novog albuma ‘Hvala: )’ – kojim najavljuje nastavak promotivne koncertne turneje ‘LUKY Hvala: )’ velikim koncertom u Zagrebu. Režiju novog videospota potpisuje porinovac Žare Batinović, snimatelji su Milan Latković i Vojan Koceić, za scenografiju se pobrinula Ana Marin, a za produkciju spota je odgovorna Nela Perković. Glavna ženska uloga u kojoj se odista odlično snašla – povjerena je Ani Perduv. Spot za ‘Znak’ je spreman za lansiranje, pa uskoro možemo očekivati i premijerno prikazivanje na televizijama i portalima.

Povodom velikog koncerta u Zagrebu, u Tvornici kulture, Luky je izjavo: ‘Nakon uspješne koncertne promocije mog novog albuma ‘Hvala: )’ u zaista fascinantnom ambijentu Galerije Meštrović u Splitu te u mojoj ‘dobroj vili’ – Korčuli, nastavljamo koncertnu promociju na ‘kontinentu’ i to, na moju veliku radost baš u Zagrebu. Želja mi je da zajedno sa svojim suradnicima, prijateljima i gostima – našoj vjernoj publici prenesemo pozitivnu energiju te pokušamo ponoviti fenomenalno ozračje i atmosferu s prve dvije koncertne promocije. Novi album ‘Hvala: )’ kao i sama promotivna koncertna turneja ‘LUKY Hvala: )’ – zaokružuju moj dosadašnji kantautorski opus te držim da konačno pozicioniraju mene, moje suradnike i prateće glazbenike tamo gdje prirodno pripadamo. Koncertni program koji izvodimo vrlo je dinamičan i predstavlja pjesme na jedan novi, poseban način koji plijeni pažnju te se iskreno nadam da će publika moći uživati od početka do samog kraja koncerta. Stoga pozivam svih da dođu na koncert 30. studenog, u Tvornicu kulture, da zajedno doživimo još jednu divnu večer, sa okusom mora, glazbe i ljubavi. Svima unaprid jedno veliko – Hvala: )! Vidimo se u na koncertu 30. studenog u 21 sat u Tvornici kulture!

Ulaznice za Lukyjev koncert po cijeni od 60 kn moguće je kupiti na sljedećim pretprodajnim mjestima: Tvornica kulture (Ljudevita Posavskog 1), ZONA (Trg bana Jelačića 1 – prolaz Neboder), PUNKT (Preradovićeva 1 – Cvjetni trg), CHURCHILL CIGAR SHOP – Arena centar, CHURCHILL CIGAR SHOP – City centar West,  CHURCHILL CIGAR SHOP – Avenule Mall, Aquarius Music Shop (Maksimirska 16, Branimir Centar, Varšavska 13) i online shop www.cedeterija.hr.

U svibnju ove godine, splitski kantautor Luky objavio je svoj treći kantautorski album ‘Hvala: )’ te se i na ovom albumu Luky pojavljuje u višestrukoj ulozi skladatelja, tekstopisca i producenta, te je ujedno i završni dio trilogije o Arariti. Album ‘Hvala: )’ zatvara trilogiju čiji je prvi dio bio antologijski album ‘Ararita’ objavljen 2002. godine dok je drugi tio trilogije, album ‘V.I.T.R.I.O.L.’ – objavljen 2006. godine. Tematski i glazbenim izričajem sa čak sedam brzih i četiri laganije pjesme otvara novu stranicu u Lukyjevoj karijeri – s posebnim naglaskom na koncertne izvedbe. Nakon vrlo uspješnog najavnog singla ‘Hvala: )’ koji je osvojio glazbene top-ljestvice diljem Lijepe naše te njegovog prethodnika pilot-singla ‘Škorcan’, zatim trećeg singla ‘Djevojka čudnih očiju’, i četvrtog singla ‘Ča život bija bi bez Nje’, posljednji singl ‘Znak’ najavljuje nastavak koncertne promocije novog albuma  ‘Hvala: )’, koja se nastavlja velikim koncertom u Zagrebu.

Ipak, novim će pjesmama, kako u glazbenom tako i u filozofskom smislu, Luky ‘okrenuti novu stranicu’ u karijeri. Što se tiče glazbeno-stilskih odrednica one su u većem dijelu ostale prepoznatljive i bliske njegovoj itekako uspjeloj verziji ‘dalmatinske pop-rock romantike’, dok je u kontekstu procesa povezivanja kulture, slobodoumnosti, znanstvenog i duhovnog napretka – Luky opet ‘lipe arte učinija’ i ovaj nam put prezentira veselje, hrabrost, radost život. Cijeli je album ‘bržeg tempa’, te poziva na ljepotu i optimizam uz povremeno ‘žestoke gitare’ koje novim pjesmama daju ritmičnost i poletnost. To je posebno važno naglasiti, jer Luky novim albumom ‘Hvala: )’ konačno u potpunosti zaokružuje svoj koncertni program koji će, sada nadopunjen setom pjesama izuzetne energije zasigurno postati koncertna atrakcija koja od početka do kraja drži visoku razinu kako muziciranja – tako i ‘dozu adrenalina’ kod publike.

OSVOJI ULAZNICE ZA KONCERT

Darujemo vam tri ulaznice  za Lukyev koncert u Tvornici kulture, koje možete osvojiti ako točno odgovorite na pitanje: “Koja klapa će gostovati na Lukyevom koncertu?”

Na email: [email protected] pošaljite poruku naslova “LUKY”, odgovor, ime i prezime, adresu, grad i broj mobitela.

I, naravno lajkajte nas na našoj Facebook stranici i podijelite post sa svojim prijateljima jer to vas također približava nagradi!

Dobitnici će biti obavješteni mailom ili sms porukom.

Prijave primamo do utorka, 20. studenog 2012.

Odgovori

Please enter your comment!
Please enter your name here