Početna ZG vodič Trgovine, usluge Vlatka Pokos u Avenue Mallu najavila Dane vjenčanja 2010.

Vlatka Pokos u Avenue Mallu najavila Dane vjenčanja 2010.

Sa snimanja u studiju PenelopeDa se Vlatka Pokos ponovno ne udaje, doznali su svi posjetitelji Avenue Malla na  promidžbenoj priredbi u petak 24. rujna, koji je atraktivnim programima najavio najveći događaj organizacije vjenčanja u ovom dijelu Europe, Dane vjenčanja 2010.

Zanimljive hostese odjevene u vjenčanice dijelile su pozivnice za Dane vjenčanja 2010. i prijavnice za nagradni natječaj „Budi mladenka“, a Vlatka Pokos izvukla je sretnu dobitnicu, koju su stilisti za nekoliko trenutaka pretvorili u mladenku. I kada je odjenula vjenčanicu studija Penelope, bila je spremna za svoj bajkoviti dan vjenčanja.

Dakle, od četvrtka do nedjelje Avenue Mall bio je  domaćin za sve buduće mladence i brojne posjetitelje čiju je pozornost uvelike privukao prvi ples, kolačići, torte, frizure, parfemi, cvijeće, konfeti, baloni… Jer, Avenue Mall i Dani vjenčanja 2010. odveli su buduće mladence i posjetitelje u čaroban svijet vjenčanja iz snova! A Vlatka Pokos, ponesena bajkovitom atmosferom, zaključila je da će se opet zasigurno udati: jedne subote!

Atraktivan događaj Dani vjenčanja otvara se u petak 1. listopada u 15 sati, a cijena ulaznice simbolična je, samo deset kuna. Pola iznosa od svake kupljene ulaznice uplatit će se Klinici za dječju kirurgiju Klaićeve bolnice u Zagrebu, kao i prihod prikupljen na humanitarnoj modnoj reviji koja je najavljena u petak u 20.30 sati.

Reviju će voditi Vlatka Pokos, a osim Dvine Meler, Ide Prester i Danijele Pintarić, u vjenčanicama i svečanim odijelima pistom će se prošetati i Iva Šulentić, Nevena Rendeli, Nikol Bulat, Sanja Bjedov, Žana Štrbac, Vedran Strukar, Boris Kosmač, Robert Valdec i Saša Ćeramilac.

U tri dana, od 1. do 3. listopada,  na Danima vjenčanja održat će se i mnoštvo popratnih programa – modne revije, dodjela nagrade za najljepše uređen štand, prezentacije prvog plesa, priredba Budi mladenka, kao i nagradna igra u kojoj će jedan budući bračni par dobiti vrijedne nagrade – vjenčanicu, prstenje i romantični vikend.

Odgovori

Please enter your comment!
Please enter your name here