Početna Nagrade Valentinovo u Domu sportova uz Massima

Valentinovo u Domu sportova uz Massima

Foto: PRESSNa Valentinovo u petak, 14. veljače u Domu sportova za sve zaljubljene, kao i za one koji će to tek postati pjeva Massimo.

Koncert Massima u Maloj dvorani Doma sportova je rasprodan te je zbog velikog interesa i rasprodanog kapaciteta Male dvorane 17 dana prije koncertnog datuma – 14. veljače organizator odlučio koncert preseliti u Veliku dvoranu Doma sportova. 

Zagrebonline vam daruje 2 ulaznice za koncert u Zagrebu i 2 ulaznice za koncert u Splitu. Sretne dobitnice su Stefani Gardašanić iz Zagreba i Jasna Pivčević iz Splita.

Kategorije i cijene ulaznica u Velikoj dvorani ostaju iste kao i u Maloj dvorani: stajaća mjesta u parteru po cijeni od 130 kuna i sjedeća mjesta na tribinama (slobodno sjedenje – nenumerirana mjesta) po cijeni od 160 kuna.

“Opet me vrlo ugodno iznenadila moja publika. Nadam se da će na koncertu biti i dosta onih kojima će ovo biti prvi put da nas gledaju uživo”, kazao je Massimo dodavši da se sa svojim bendom s velikim entuzijazmom priprema za zagrebački nastup, kao i koncerte u Koprivnici i Splitu.

Koncert u Domu sportova prvi je u nizu koji će Massimo održati u povodu Valentinova. Dva dana kasnije, 16. veljače nastupit će u Sportskoj dvorani Srednje škole u Koprivnici, a 22. veljače u Maloj dvorani KK Split na Gripama.

Rekorder domaćeg etera s pjesmom Suze nam stale na put (16 tjedana na prvom mjestu HR TOP 40!) za predstojeće koncerte priprema brojna iznenađenja. Konstanta ostaje vrhunski nivo muziciranja i produkcija koju Massimo sa svojim suradnicima pomno priprema za svaki koncert i publici uvijek nastoji pružiti još bolji audio-vizualni doživljaj. Svaki Massimov koncert bio je nova stepenica i cijela njegova karijera građena je korak po korak, a ljestvica je ovaj put postavljena još malo više. Već treću godinu zaredom praznik ljubavi slavimo uz hitove „Iz jednog pogleda“, „Dodirni me slučajno“, „Da mogu“ i druge.

Prošla je godina Massimu bila najuspješnija u karijeri. Zaokružio je tridesetu godišnjicu rada s pregršt hitova, odličnim reakcijama publike i fantastičnim koncertom u pulskoj Areni. U želji da napravi još jedan korak dalje, tradicionalni koncert za Valentinovo preseljen je iz zagrebačke Tvornice kulture u Dom Sportova, a u Splitu će nastupiti u najvećem prostoru do sada. Veće dvorane, veći produkcijski zahtjevi i visoka očekivanja publike novi su izazov pred kojim će se naći Massimo i bend u sastavu: Dalibor Pipo Matošević (gitara), Aleksandar Sale Ismailovski (klavijature), Marko Matošević (bubanj), Boris Popov (udaraljke), Robert Vrbančić (bas) i Bruno Urlić (violina, gitare). U romantično raspoloženje koncerta u Domu sportova uvest će Vas Dalibor Prochazka s pjesmama „Dan mi je“, „Volim“, „Žena za ljubav“, da spomenemo samo neke od pjesama ovog uspješnog moslavačkog kantautora.

ULAZNICE U PRODAJI ZA ZAGREBAČKI I SPLITSKI KONCERT:

Ulaznice su u prodaji on-line putem www.eventim.hr, na svim prodajnim mjestima Eventima, na www.cedeterija.com i u Aquarius Music Shopovima u Zagrebu (Varšavska 13, Maksimirska 16, Branimir centar – kneza Branimira 29). U Splitu ulaznice potražite na sljedećim prodajnim mjestima: Dancing Bear (Dioklecijanova 6), Croatia Records (Narodni trg 11), Dallas Music Shop (Narodni trg 14).

ULAZNICE U PRODAJI ZA KONCERT U KOPRIVNICI:
Šareni dućan Koprivnica, Art rock caffe Križevci, Radio Ludbreg, Lavra caffe Varaždin

Zahvaljujemo na podršci medijskim pokroviteljima i sponzorima:
Antena Zagreb, Večernji list, CMC tv, Muzika.hr, Slobodna Dalmacija, Radio Dalmacija, Kanal 5 Split, Ford, Di Caprio, Iskon, Grad Zagreb

OSVOJITE NAGRADU

Poklanjamo vam 1×2 ulaznice za koncert u Zagrebu 14. veljače i 1×2 ulaznice za koncert u Splitu 22. veljače.
Ukoliko želite osvojiti ovu nagradu, pošaljite nam odgovor na nagradno pitanje na mail adresu:[email protected] s naslovom MASSIMO te navedite sljedeće podatke: ime i prezime, svoju punu adresu i broj telefona te grad za koji želite ulaznice za koncert.

Nagradno pitanje: Koliko vremana je pjesma ‘Suze nam stale na put’ provela na prvom mjestu RH TOP 40?
Vaše prijave primamo do srijede, 05. veljače, nakon čega ćemo objaviti imena dobitnika.

Odgovori

Please enter your comment!
Please enter your name here