Foto: PRESSUtrka parova Arena Centra powered by Intersport i kreativni natječaj „Ljubavna poruka“

U Arena Centru i ove godine sve posjetitelje očekuje najzabavnije Valentinovo. Obucite se za večernji izlazak, ponesite dobro raspoloženje i krenite na spoj na kakvom još niste bili!

Na Dan zaljubljenih, u petak 14. veljače 2014., s početkom u 22 sata održat će se utrka parova u Arena Centru. Sudjelovanje u utrci je potpuno besplatno, a svi zainteresirani parovi za utrku se mogu prijaviti online na http://www.racebase.hr/hrv/utrka/102/prijava_na_utrku.

Osim dobre zabave, vrijedne nagrade osvajaju i najbrži parovi. Pobjednički par osvaja poklon karticu Arena Centra u vrijednosti od 1.500kn, drugoplasirani par poklon karticu Arena Centra u vrijednosti od 1.000kn, a  trećeplasirani par osvaja poklon karticu Arena Centra u vrijednosti od 500kn.

Dress code za utrku nije obvezan, ali je svakako poželjan. Obucite se za večernji izlazak jer Croata nagrađuje najbolje odjeveni par s poklon bonom u vrijednosti od 1.500 kuna .

Zagrijavanje za utrku uz „Ljubavnu poruku“

Uvertira i dobro zagrijavanje za utrku održat će se prije same utrke, u vremenu od 20.00 do 21.00 sat unutar Arena Centra, i to uz kreativni natječaj „Ljubavna poruka“.

Više informacija o kreativnom natječaju na: http://www.arenacentar.hr

Arena Centar poziva sve zainteresirane da dotrčite na spoj na kakvom još nisu bili.

Odgovori

Please enter your comment!
Please enter your name here