Početna Moj Zagreb Novosti Ulični party Psihomodo Popa i Pimp My Pumpa

Ulični party Psihomodo Popa i Pimp My Pumpa [FOTO]

Foto: PRESSU subotu, 22. ožujka održao se ulični party Psihomodo Popa i Pimp My Pump projekta na Krugama. Druženje je prošlo u veseloj i idiličnoj atmosferi.

Dečki su otvorili trg, a DJ Agregat je rasplesao veselu gomilicu koja se okupila povodom 30. obljetnice postojanja benda i oslikavanja još jedne zagrebačke pumpe.Foto: PRESS

U 16 sati u ulici Pile I kod križanja sa Slavonskom avenijom na Krugama započeo je party Psihomodo Popa i PMP projekta, povodom 30. obljetnice postojanja benda. Kako bi taj događaj učinili što posebnijim i odali počast ovom kultnom bendu, Pimp My Pumpovci su ovu zapuštenu, ali atraktivnu lokaciju oslikali i pretvorili u ‘Trg Psihomodo Popa’, a bend je na novootvorenom vlastitom trgu održao promociju novog albuma te najavio nadolazeći veliki koncert u Domu sportova.

Foto: PRESS

 

Foto: PRESS

Kako je 22. ožujka Svjetski dan voda, a pumpa u funkciji, PMP-ovci su svim okupljenim dijelili svoju flaširanu vodu domaćicu. Nakon zalaska sunca, tulum se do ranih sati nastavio u Hostelu Taban, a PMP-ovci zahvaljuju svima koji su ih došli podržati i nadaju se ovakvoj atmosferi i u budućnosti.

Foto: PRESS

 

 

Odgovori

Please enter your comment!
Please enter your name here