Početna ZG vodič Događaji U znaku pjesme Eurovizije

U znaku pjesme Eurovizije

Foto: she.hrPBZ Card najavio 9. The Platinum Card Party

Ove godine PBZ Card organizira deveti po redu svečani godišnji događaj – The Platinum Card Party, namijenjen korisnicima najprestižnije kartice na tržištu The Platinum Card®.

Atraktivnog naziva ‘EUnight EUrope’ ovogodišnji The Platinum Card Party obilježit će skorašnji ulazak Republike Hrvatske u europsku obitelj, kroz program prožet najsjajnijim trenucima eurovizijskih natjecanja, koja su tijekom godina svog održavanja postala simbol europskog zajedništva i sinonim za poznate izvođače, hitove i dobru zabavu.

The Platinum Card Party održat će se 15. svibnja 2013. u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskoga, u Zagrebu, na istom atraktivnom mjestu na kojem 1990. godine Zagreb ugostio ovu poznatu manifestaciju na kojoj je pobijedio Toto Cutugno s pjesmom ‘Insieme: 1992’.

The Platinum Card® korisnike očekuje jedinstveni spoj zabavnog i ekskluzivnog programa uz retrospektivu najpoznatijih domaćih i stranih hitova ovog glazbenog šoua, nastup jedine hrvatske eurovizijske pobjednice Emilje Kokić te domaćine večeri Olivera Mlakara i Danijelu Trbović.

Poseban dio programa bit će nastup Platinum ABBA tribute benda, koji će izvoditi uspješnice ove najpoznatije švedske pop grupe, koja je svoj prvi veliki uspjeh upravo i postigla pobijedivši na eurovizijskom natjecanju 1974. godine.

Foto: she.hr

Platinum ABBA tribute bend poznat je po svojim spektakularnim i do savršenstva isplaniranim scenskim nastupima te autentičnim kostimima koji vjerno prate modu 70-ih i 80-ih godina prošlog stoljeća. U prilog kvaliteti njihovog nastupa govori i činjenica da ih je prestižni London Evening Standard proglasio najboljim ABBA tribute bendom, čak i boljim od originala.

Osim eurovizijskih uspješnica kojima smo potvrdili svoju pripadnost europskom krugu, party će prezentirati i druga bogatstva Hrvatske s kojima ulazimo u Europsku uniju. Tako će, između ostaloga, uzvanici moći uživati u tradicionalnim hrvatskim kulinarskim delicijama prezentiranim kroz različite hrvatske regije.

The Platinum Card Party PBZ Card organizira od 2005. godine te je on namijenjen korisnicima The Platinum Card®, koji je našem tržištu predstavljen još 2004. godine. The Platinum Card je dostupan odabranim korisnicima, osobama izvanrednog poslovnog i društvenog statusa, a osnovne značajke ove kartice su prestiž, sigurnost i prepoznatljivost te vrhunska usluga u zemlji i svijetu.

Ono što je čini toliko različitom od drugih kartica na tržištu je razina pogodnosti i usluga, potpuno prilagođena željama i potrebama korisnika. Svi oni koji putuju osjetit će se potpuno sigurni na svojim putovanjima, jer uz besplatan pristup VIP salonima zračnih luka putem programa Priority Pass i Airport Club tu su i Premium Platinum Global Assistance, grupna polica pomoći na putovanjima kao i putna osiguranja.

Osim toga ova kartica nudi i Concierge sustav osobnih usluga u kojem se svakom zahtjevu The Platinum Card korisnika udovoljava u najkraćem roku, od rezervacije restorana do nabave karata za koncerte ili pak isporuke dara voljenoj osobi, kao i ‘Svijet prestiža’, program posebnih pogodnosti i VIP tretmana u odabranim hotelima, restoranima i trgovinama. Korisnicima ove kartice na raspolaganju su i druge pogodnosti American Express kartica kao što je obročna otplata do 24 rate bez kamata i naknada na odabranim prodajnim mjestima, potrošački kredit Privredne banke Zagreb d.d., programi nagrađivanja Membership Rewards i My Card te brojne druge.

she.hr

 

Odgovori

Please enter your comment!
Please enter your name here