Početna ZG vodič Trgovine, usluge U Zagrebu otvoren prvi ženski Marc O’Polo premium brand Store

U Zagrebu otvoren prvi ženski Marc O’Polo premium brand Store

Foto: PRESSBrojne zvijezde prisustvovale VIP otvorenju prvog ženskog Marc O’Polo premium brand Storea. Prilikom svečanog otvorenja predstavljena je najnovija ženska modna kolekcija Proljeće/Ljeto 2014 koja će oduševiti zagrebačke trendseterice.

Danas je u zagrebačkom Centru Cvjetni otvoren prvi hrvatski Marc O’Polo premium brand Store za žene. Brojne zvijezde požurile su na VIP otvorenje kako bi za sebe odabrale ponešto iz najnovije ženske kolekcije ovog svjetski poznatog premium brenda za aktualnu sezonu Proljeće/Ljeto.

Marijana Batinić, Petar Ćiritović, Dino Bonačić, Asim Ugljen, dizajnerica interijera i voditeljica emisije InDizajn Mirjana Mikulec te zvijezda RTL – ove dramske serije ‘Tajne’ Monika Mihajlović i nezaobilazni modni kritičar Neven Ciganović bili su oduševljeni pričom iza nove kolekcije, koja je naime kreirana u suradnji s najpoznatijom francuskom ilustratoricom Garance Doré, koja je savršeno izvela i inspirirala cijelu žensku premium kolekciju pod nazivom „Smart traveller“. Ovogodišnju kolekciju karakterizira dizajn koji se može prilagoditi svakoj prigodi. Ni previše šik ni previše opuštena, ona je upravo savršena!

Foto: PRESS

‘Sretna sam što konačno u Hrvatskoj imamo ženski Marc O’Polo. Na svojim putovanjima često si priuštim neki njihov komad pa mi je drago da će si sada sve Zagrepčanke moći u svom gradu priuštiti nešto iz njihove najnovije linije!’, rekla je voditeljica Marijana Batinić, a naša poznata dizajnerica interijera Mirjana Mikulec dodala je da je oduševljena pristupom Marc O’Polo tima.

Foto: PRESS

Osim predstavljanja najnovije modne linije Marc O’Polo za žene koja je inspirirana sloganom „Follow your nature“, gosti ovog događanja mogli su uživati i u vrhunskim delicijama od probranih organskih sastojaka restauranta Zrno koji inače svoje osoblje odijeva isključivo u Marc O’Polo odjeću, kako bi naglasili i pozdravili upotrebu samo najkvalitetnijih organskih materijala od kojih je i nastala ova modna linija.

Nastojanje Marc O’Polo-a da promovira organske materijale prepoznale su i svjetske zvijezde, oskarovac Jeff Bridges i glumica Amber Valleta, koji njihova ovogodišnja zaštitna lica.

Odgovori

Please enter your comment!
Please enter your name here