Početna Vijesti Zanimljivosti Crvena jabuka i Prljavo kazalište na krovu Westgatea

Crvena jabuka i Prljavo kazalište na krovu Westgatea

Trodnevni open air spektakl i shopping groznica

Westgate Shopping City pripremio je poseban poklon svojim vjernim posjetiteljima i kupcima – Westgate Shopping & Music Fest, koji će se održati od 14. do 16. lipnja na krovu centra.

Trodnevni open – air glazbeni festival pod motom Welcome to EU, uz vrhunsku produkciju i rasvjetu te besplatan ulaz oduševit će sve ljubitelje dobre glazbe i vrhunskog shoppingiranja. Uz rock legende regionalne scene Crvenu jabuku i Prljavo kazalište te jedinstvenu kasnonoćnu shopping groznicu Late Night Shopping, zabava je zajamčena.

Koncert legendarne grupe Crvena jabuka na čelu s najpoznatijim ljubiteljem starki Draženom Žerićem – Žerom održat će se u petak, 14. lipnja, dok će poznati dečki iz Dubrave svojim rock upješnicama zapaliti krov centra u  subotu 15. lipnja.

crvena-jabuka i-prljavo-kazaliste-na-krovu -westgatea

I to nije sve, tijekom Westgate Shopping & Music Festa, neposredno prije početka open-air koncerta u 20 sati, najvjerniji fanovi imat će jedinstvenu priliku upoznati svoje idole uz kavicu u kafiću Havana Club i restoranu Steakhouse Nook. Tim povodom, Westgate Shopping City priremio je poseban facebook natječaj Meet & Greet putem kojeg kreće u potragu za pet sretnika koji će se družiti u petak s članovima Crvene jabuke te u subotu s legendarnim Prljavcima.

Uz glazbeni spektakl, posjetitelje očekuje i rekordno sniženje cijena.

Kako bi doživljaj dolaska u Westgate bio potpun, uz bezvremenske hitove hrvatskih glazbenih zvijezda, svi posjetitelji moći će uživati i u još jednom Late Night Shoppingu – shopping avanturi koja se ne propušta, u razdoblju od petka 14. lipnja do nedjelje 16. lipnja 2013. godine.

 

Odgovori

Please enter your comment!
Please enter your name here