Početna Nagrade Tony Cetinski i ples pod maskama u Lisinskom

Tony Cetinski i ples pod maskama u Lisinskom

toni-cetinskiNa jubilarnom petom, plesu pod maskama, na kojemu ludi Fašnik već tradicionalno skriva sve stolce Lisinskog i čudom parket Koncertne dvorane pretvara u prostor najveće plesne pustolovine u kojoj ste ikada sudjelovali, Tony Cetinski jedna od najvećih zvijezda u regiji zajedno sa svojim bendom, u subotu 1. ožujka, učinit će ovu plesnu večer još uzbudljivijom.

Zagrebonline vas vodi na najluđi Fašnik na kojem ste ikad bili. Igrajte se s nama i osvojite ulaznice za ovaj ples pod maskama s Tonijem Cetinskim. Sretni dobitnici su: Goran Celinić, Darko Demšić i Anica Jezerinac.

Publici pripremaju glazbenu poslasticu sastavljenu od uspješnica kao što su “Ako to se zove ljubav”, “Blago onom tko te ima”, “Kad žena zavoli” i pjesama s aktualnog studijskog albuma „Opet si pobijedila“ kojeg su obilježili hitovi: „Opet si pobijedila“, „Zbogom odlazim“, „Kriv“, „Usne ledene“ i „Jednom u životu“, „Zar malo to je“ – koji su u kratkom roku zauzeli vodeće pozicije na domaćim i regionalnim top listama radio postaja.

Publika je ta koja ga želi čuti iznova što je posebno vidljivo na svim Tonyjevim koncertima. Užarena koncertna atmosfera proizlazi iz vrhunske glazbeno-scenske izvedbe, Tonyjeve spontanosti i humora pomiješane s euforijom uvijek odlično raspoloženih fanova.

Ne propustite u subotu, 1. ožujka 2014. urnebesno karnevalsko putovanje uz plesne ritmove.
Možete biti sigurni da i te karnevalske noći nitko neće sjediti u Lisinskom. Zašto? Sjediti možete i kod kuće, a plesati i zabavljati se uz Tonyja Cetinskog samo u Lisinskom.

Uz poznatog izvođača, glazbeni gosti ovog događaja bit će DINA E MEL feat. J.&S., DJ PHAT PHILLIE, DJ ROBERT MAREKOVIĆ

Osim koncerta jedne od najvećih zvijezda hrvatske estrade, bit će osmišljen i zabavni program u predvorjima Dvorane: žongleri, trbušne plesačice, akrobati, gatare, izrađivači maski, crtači ukrasa po tijelu te bogate nagrade za najbolje maske.

Ulaznice možete još kupiti na blagajni i web stranici Lisinskog po cijeni od 120 kuna.

Djeca do 12 godina u pratnji roditelja imaju besplatan ulaz.

OSVOJITE NAGRADU

Poklanjamo vam 3×2 ulaznice za karnevalski spektakl s Tonijem Cetinskim u koncertnoj dvorani ‘Vatroslav Lisinski’.

Ukoliko želite osvojiti nagradu, igrajte se s nama. Pošaljite nam odgovor na nagradno pitanje na mail adresu: [email protected] s naslovom CETINSKI te navedite sljedeće podatke: ime i prezime, svoju punu adresu i broj telefona.

Nagradno pitanje: Nabrojite tri osmišljena zabavna programa koji će prisutne dočekati u predvorjima Dvorane.

Vaše prijave primamo do četvrtka, 27. veljače, nakon čega ćemo objaviti imena dobitnika.

Odgovori

Please enter your comment!
Please enter your name here