Početna ZG vodič Događaji ‘Stilske igre’ u Arena Centru

‘Stilske igre’ u Arena Centru

Foto: PRESS”Stilske igre” objedinit će modne revije, blogerske i modne kornere, vizažističke savjete, te glazbeni nastup Luke Nižetića.

Arena Centar Zagreb poziva na dvodnevni fashion i  beauty event, koji će se održati na Trgu Istra (prizemlje) u subotu i nedjelju 23. i 24. ožujka.

Najmoderniji trgovačko-zabavni centar četvrte generacije, na dva dana postaje meka dobrog stila i svjetskih make up i beauty noviteta.

“Stilske igre” odvijat će se pod motom ”zabava je tajna dobrog stila”, i objedinit će događanja vezana uz najnovije modne trendove, dobar stil i izgled, za sve uzraste.

Program na beauty i fashion kornerima započinje u subotu već od 10 sati, kada će Fresh optika i Sunglasses centar educirati posjetitelje o važnosti polariziranih leća koje štite od UV zračenja.

O prirodnoj njezi lica, tijela i kose uljima, govorit će stručnjaci iz Melvite, dok će o oblikovanju tijela bademom iz Provanse svoja iskustva podijeliti L’ Occitane.  Sa šarenim savjetima posjetitelje će obogatiti Ines Preindl, a Dermacare će dati upute za njegu kože prije ovogodišnjeg susreta sa sunčevim zrakama.

Jedna od najutjecajnijih vizažistica u Hrvatskoj, renomirana make-up artistica Ivana Bilandžija Billy, svojim profesionalnim savjetima dokazat će kako make up trikovi nisu rezervirani samo za zvijezde. U subotu će biti na raspolaganju svim posjetiteljicama na beauty korneru.

U svijet dobrog stila posjetitelje će uvesti poznata modna blogerica Petra Nižetić, koja će stilizirati i voditi modnu reviju u subotu. Ležerno- lepršave proljetne kombinacije nosit će manekenke iz Sandra Agency, odjevene u najnoviji asortiman odjeće i obuće iz kolekcije brendova dostupnih u Arena Centru. Repertoar će se kretati od casual, sportskih do večernjih varijanti.

Petra će se posjetiteljima obratiti i sa stručnim modnim savjetima, te podijeliti tajne modnog uspjeha i u nedjelju, u sklopu  fashion kornera.

Subotnju priču o dobrom stilu i modi, zaokružit će Luka Nižetić glazbenim nastupom. Poznati hitovi i pjesme sa zadnjeg albuma „Kad zasvira…“, dio su repertoara koji će Luka ovom prilikom izvesti.

U organizaciji trgovine Bija Baja Buf, nedjeljni modni korner bavit će se temama zaštite osjetljive dječje kože od UV zračenja s naglaskom na zaštitnu odjeću.

Mirise i boje svijeta posjetitelji će moći okusiti sa Lush timom.

Farmacia će podijeliti savjete za zdrav način života i predstaviti proizvode PLUS active i VITAL plus.

Crveni tepih neće biti rezerviran samo za odrasle manekenke i manekene, u nedjelju 24. ožujka posjetiteljima Arena Centra predstavit će se mali modeli u najnovijim kolekcijama proljeće-ljeto 2013. Klinci i klinceze predstavit će dječji asortiman, iz kolekcije brendova u Arena Centru, a nedjeljno događanje začinit će plesni nastup Bambi Kids.

Raspored događanja:

subota, 23. ožujka – Modni korner

10 – 13 sati – Sve o polarizaciji – powered by Fresh optika i sunglasses centar
13 – 15 sati – Prirodna njega lica, tijela i kose u uljima – powered by Melvita
15 – 17 sati – Oblikovanje tijela bademom iz Provanse – powered by L’ Occitane
17 – 18 sati – „Šareni savjeti“ Ines Preindl

subota, 23. ožujka – Beauty korner

13 – 17 sati – Vizažistički savjeti Ivane Bilandžije – Billy
17 – 18 sati – Savjeti za njegu kože – powered by Dermacare

18 – 19 sati – Modna revija za odrasle
19 – 20 sati – Nastup Luke Nižetića

nedjelja, 24. ožujka – Modni korner

10 – 12 sati – Odjeća kao zaštita za osjetljivu dječju kožu s naglaskom na zaštitu od UV zračenja – powered by Bija Baja Buf
13 – 16 sati – Savjeti stilistice Petre Nižetić u suradnji s Argentum nakitom

12 – 13 sati – Modna revija za klince
13 – 14 sati – Plesni nastup Bambi Kids, škole plesa

nedjelja, 24. ožujka – Beauty korner

16 – 18 sati – Okusite mirise i boje svijeta sa Lush timom
18 – 21 sati – PLUS active i VITAL plus promocija i savjetovanje – powered by Farmacia

Odgovori

Please enter your comment!
Please enter your name here