Druženje uz tortu u ugodnoj atmosferi zagrebačkog Garden Malla.

Ugodnim druženjem u zagrebačkom trgovačkom centru Garden Mall, She.hr je proslavio svoj 4. rođendan. Rođendanska proslava svim je čitateljicama i čitateljima prilika da upoznaju cijelu ekipu koja stoji iza projekta ovog lifestyle portala za žene, a za sve goste, kao i slučajne prolaznike, bio je pripremljen bogat program.


U opuštenoj atmosferi uz slastice, vina, tortu te mnoštvo pogodnosti kao što su besplatno šminkanje koje su pripremile vizažistice mineralne kozmetike Bahlen, uređivanje noktiju (kozmetički salon Principessa) i degustacija Nupo proizvoda, dodijeljene su i nagrade pobjednicama nagradnog natječaja za 4. rođendan – Biramo najljepšu She.hr rođendansku tortu.

Kroz ovaj rođendanski nagradni natječaj, čitateljice su imale priliku pokazati svoje umijeće pripreme i ukrašavanje torti te osvojiti vrijedne nagrade, među kojima je prva nagrada bila vikend za dvoje u Falkensteiner Club Funimation u Boriku, a druga nagrada tablet računalo Prestigio MultiPad 7.0 Pro Duo.

Bogatim poklon paketima ukupno je nagrađeno čak 12 kreativnih torti koje su napravljene posebno za 4. rođendan omiljenog portala za žene. Na rođendanskom partiju u Garden Mallu dodijeljene su glavne nagrade, a posjetitelji su sudjelovali i u bogatoj tomboli.

“Proslava rođendana portala za žene She.hr, koji smo u okviru Medijske mreže pokrenuli prije 4 godine, lijepa je prigoda koju smo odlučili podijeliti s našim vjernim čitateljicama, a koje su se ove godine i dodatno potrudile sudjelujući u nagradnom natječaju Biramo najljepšu She.hr tortu. Moram priznati da nas je izuzetno dirnulo to što su nam čitateljice iz svih krajeva Hrvatske slale svoje She.hr torte, a mi smo im se, zahvaljujući zaista velikoj podršci sponzora, odužili vrijednim nagradama. Emocija i pozitiva koja se provlači kroz žensko carstvo She.hr-a postala je neraskidiva spona između čitateljica i portala i to je nešto što će ekipa i u narednom razdoblju nastaviti razvijati, šireći ovu ružičastu She.hr obitelj”, izjavila je Branka Panić, predsjednica Uprave Medijske mreže.


Nakon rođendanske proslave i ugodnog druženja, redakcija se veseli nastavku rada i stvaranju novih sadržaja na portalu u nadolazećim danima i 2013. godini te ovim putem zakazuje druženje povodom sljedećeg, 5. rođendana za godinu dana!

Odgovori

Please enter your comment!
Please enter your name here