Niki BelucciNakon skoro pune dvije godine u zagrebački klub Aquarius 5. ožujka ponovo stiže najtraženija i najatraktivnija DJ-ica na svijetu, jedna i jedina Niki Belucci.

Jedna od rijetkih čije ime prepoznaju svi, jedna od rijetkih koju podjednako vole i djevojke i muškarci te jedna od rijetkih koju slušaju i kluberi, ali i oni koji više vole vizualni doživljaj. Simbol ljepote, erotizma, slobode, seksualnosti i nadasve kvalitetne klubske glazbe, vrhunske izvedbe te izvrsne interakcije s publikom.

Ako ste bili na posljednjem partiju s Niki Belucci u klubu Aquarius, prisjetite se vruće atmosfere i doći ćete ponovo. A ako niste bili, onda je ovo prilika koju ne smijete propustiti. Niki je DJ-ica čija energija i karizma plijeni pažnju svih, zato budite spremni na nastup koji će vas oboriti s nogu, kažu organizatori.

Niki, pravim imenom Pósán Nikolett, poznata je po izazovnim nastupima u toplesu. Već je gostovala u Lijepoj Našoj; imali ste je prilike vidjeti na festivalu Eros4You u Zagrebu, ali i u klubovima u Poreču i Rijeci. Postala je zvijezda svjetskoga housea nakon udaje – tada je napustila karijeru pornoglumice nakon što je snimila 29 hardcore-filmova.

Cijena ulaznice 50 kuna u pretprodaji (broj ograničen) te 70 kuna na ulazu.

Pretprodajna mjesta: CD shop Aquarius, Transport Footwear (City Centar One, Importanne, Gajeva 10), blagajna kluba te sustav Eventima.

Odgovori

Please enter your comment!
Please enter your name here