Gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić primio je danas, 11. siječnja, predstavnike turnira PBZ Zagreb Indoors – direktora Branimira Horvata, pomoćnika direktora Gorana Ivaniševića te ambasadora turnira Ivana Ljubičića.

Na sastanku što se održao na inicijativu organizatora, gosti su gradonačelnika upoznali s tijekom priprema turnira, koji se ove godine održava od 2. do 10. veljače, u zagrebačkom Domu sportova.

Gradonačelnik Bandić naglasio je da Grad i ove godine daje punu podršku PBZ Zagreb Indoorsu, uz imperativ da turnir ne izgubi na kvaliteti i rejtingu, ali vodeći računa o  maksimalnoj racionalizaciji troškova sukladno situaciji i vremenu u kojem živimo.

Osim gradonačelnika Milana Bandića, na primanju u Gradskoj upravi bili su i zamjenica gradonačelnika Jelena Pavičić Vukičević, pročelnik GU za obrazovanje, kulturu i šport i pomoćnica pročelnika za sport, Ivica Lovrić i Đurđa Fočić, te zamjenica pročelnika za financije Vjera Salopek i voditelj podružnice Upravljanje sportskim objektima Ivo Erić.

Odgovori

Please enter your comment!
Please enter your name here