Početna ZG vodič Događaji Samostalni koncert Quasarra u Tvornici kulture

Samostalni koncert Quasarra u Tvornici kulture

Foto: tvornicakulture.comSjajan riječki indie-pop sastav Quasarr dolazi u zagrebačku Tvornicu kulture u subotu, 10. svibnja, gdje će održati samostalni koncert.

Prvo je to zagrebačko ukazanje benda nakon odličnog nastupa na prošlogodišnjem Pozitivnom koncertu i gostovanjima na koncertima Josipe Lisac u regiji kada su još jednom pokazali zašto njihova elektro pop kombinacija dobiva pohvale.

Bend radi na trećem studijskom albumu na kojem će predstaviti svjež, rekonstruiran zvuk. Osim dosadašnjeg singla “Sjene”, kao pravo oduševljenje pokazala se i suradnja s Josipom Lisac na stvari “Ljubav” koja je jedna od najemitiranijih pjesama u Hrvatskoj proteklih mjeseci. Novi spot i singl “Tvoje riječi” uskoro treba ugledati svjetlo dana, a miks potpisuje Kevin Paul, dugogodišnji Muteov suradnik, koji je radio na albumima Nicka Cavea & The Bad Seedsa, Depeche Modea, Mobyja ili pak R.E.M.-a. Sve to ovom electro pop bendu daje odličan vjetar u leđa prije objave novog studijskog uratka, a nove stvari će spojiti njihov prepoznatljiv elektro zvuk s plesnim kombinacijama.

Nedavno je Quasarr realizirao suradnju s poznatim koreografima Mašom Kolar i Leom Mijićem u predstavi “Poru Homme Et Femme / Za muškarca i ženu”  u HNK Ivan pl. Zajec. Njihovi hitovi “Ti”, “Propaganda”, “Arpeggio”, “Pustinje” te novije “Sjene” bili su inspiracija Maši Kolar da s baletom HNK-a koreografijom vizualizira njihovu glazbu. Svirka uživo i plesači koji plesom prate njihov svijet sinergija je koja je prožela ove dvije umjetnosti, a projekt je doživio velike pohvale.

Quasarr ususret zagrebačkom koncertu gostuje u Mostaru u Klubu OKC Abrašević, a uskoro će objaviti i nove koncertne datume.

Ulaznice za zagrebački koncert su u pretprodaji 25 kuna, dok će na dan koncerta iznositi 35 kuna.

Službena prodajna mjesta:

Organizator koncerta je Tvornica kulture.

Odgovori

Please enter your comment!
Please enter your name here