Foto: PRESSBeogradska grupa S.A.R.S., nakon tri prepune Tvornice kulture, najavljuje svoj prvi veliki samostalni dvoranski koncert u Zagrebu, u Domu sportova, u subotu 25. listopada.

Bespotrebno je još jednom naglašavati sjajnu energiju i uzajamnu ljubav koju su razmijenjivali S.A.R.S. i njihova publika prošlih dana na koncertima u Tvornici kulture. Band koji je proteklih godina rastao i rastao, regrutiravši vojsku fanova, i koji je nakon tri Kseta prošle godine i Pozitivnog koncerta, sada preko tri Tvornice došao do trenutka kada objavljuju svoj veliki dvoranski koncert.

Da se euforija malo stiša, i da publika i S.A.R.S. malo ipak predahnu jedni od drugih, do koncerta je ostavljeno dobrih 7 mjeseci. Na velikoj i raskošnoj produkciji S.A.R.S. će ponovo stati pred zagrebačku publiku 25. listopada ove godine. Do tada je ostalo dovoljno vremena da album “Ikone pop kulture”, njihov četvrti studijski, iznjedri još nekoliko singlova od kojih će onaj prvi sljedeći, “Klinka”, uskoro dobiti pripadajući videospot. Pjesma koja, nakon “Lutke”, nastavlja niz sjajnih S.A.R.S.-ovih balada sudeći prema višeglasnom pjevanju prepune Tvornice već je postala koncertni favorit.

Ulaznice u prodaju kreću već danas po promotivnoj cijeni od 60 kn. Ta cijena aktualna je do 31. svibnja, dok će od 1. lipnja cijena iznositi 70 kn.
Ukoliko ulaznica ostane na dan koncerta, cijena će im biti 90 kn.

Službena prodajna mjesta;

• Dirty old shop, Tratinska 18
• Rockmark, Berislavićeva 13
• Dancing Bear Shop, Gundulićeva 7
• Dallas Music Shop, Tkalčićeva 7
• Aquarius CD Shop Varšavska 13
• Eventimova prodajna mjesta i www.eventim.hr

Koncert grupe S.A.R.S. organizira LAA.

Odgovori

Please enter your comment!
Please enter your name here