Rasprodane su ulaznice za nogometnu kvalifikacijsku utakmicu za odlazak na Svjetsko prvenstvo u Brazilu 2014. između Hrvatske i Srbije, koja se igra 22. ožujka na Maksimirskom stadionu.

”Svima koji su uspjeli doći do ulaznice želimo da dođu na Maksimir i navijaju za hrvatske reprezentativce, a onima koji nisu bili te sreće da dođu u ‘fan zone’ na trgovima velikih hrvatskih gradova gdje će se organizirati gledanje susreta na velikom platnu”, poručili su čelnici Hrvatskog nogometnog saveza.

Od ranog jutra u četvrtak, 21. veljače najvatreniji navijači stajali su pred prodajnim mjestima čekajući na kupnju papirića koji im omogućuje mjesto na tribini maksimirskog stadiona. Unatoč temperaturi ispod ništice te snijegu koji je u Zagrebu padao u kombinaciji s kišom, tisuće poklonika nogometa stajalo je u redu za kupnju “zlata vrijedne” ulaznice, a prema izvještajima, tako je bilo u svim gradovima gdje je organizirana prodaja ulaznica.

Navala je bila tolika da je u jednom trenutku pao sustav te je prodaja na sat vremena obustavljena. Prvi navijač koji je kupio kartu čekao je od ponoći na svoju ulaznicu!

Na 60 tisuća upita HNS je u slobodnu prodaju pustio 24 tisuće ulaznica po cijeni od 50 do 250 kuna.

Ato Markin

1 Komentar

Odgovori

Please enter your comment!
Please enter your name here