Autor:
PR objava

S prvim sunčanim danima u većini ljudi proradi mali nemirni crv koji im ne da stajati na jednome mjestu. Putovali bi, ali susjedstvo je već poznato i istraženo, a daleka je putovanja teško sam isplanirati.

Ako spadate među one nemirnoga duha, a ne znate na koju biste stranu svijeta krenuli, PBZ Card Jumbo Travel Services ima rješenje za vas. Uz neodoljivu ponudu turističkih destinacija, omogućuju vam i plaćanje svih usluga putovanja karticama American Express obročnom otplatom do 12 rata bez kamata i naknada.

Vi samo odaberite destinaciju – daleki Japan ili šarmantni Portugal.

Unescov biser prirodne svjetske baštine

Madeira je jedan od dva naseljena otoka istoimenog portugalskog otočja koje su stari Rimljani nazivali Grimiznim otocima. Najegzotičniji je otok Europe na kojem vlada vječno proljeće.

Madeira

Madeira je 1999. godine uvrštena na listu Unescove prirodne svjetske baštine i predstavlja pravi biser Atlantskog oceana glavnim gradom provincije Funchalom i njegovom živopisnom tržnicom na kojoj se nudi raznovrsno tropsko voće, cvijeće, lokalne rukotvorine i svježa riba.

Madeira

Otok je to impresivnih pejsaža i bujne vegetacije gdje se isprepleće cvjetno šarenilo s prapovijesnom šumom. Moguće ga je posjetiti u nekoliko prazničnih termina – 19. travnja, 19. lipnja i 9. kolovoza, a cijena osmodnevnog putovanja koje osim Madeire uključuje i posjet Lisabonu kreće se već od 5.590 kn.

Madeira

Više lica Japana

Kada vam netko spomene Japan, koja je prva stvar koja vam padne na pamet? Preplave li vam misli slike starih hramova ili futurističkih gradova, pomislite li na poslovnog čovjeka u odjelu ili na graciozne kretnje gejše u kimonu? Vizualizirate li brda okupana maglom ili svjetla brzih vlakova?

Japanski vrt

Ma kakva vaša slika o Japanu bila, ona je zasigurno ispravna jer ćete tamo sve naći. Suprotno od uvriježenog mišljenja o toj zemlji, Japan je zapravo jedna od najjednostavnijih i najopuštenijih zemalja za putovanje i mjesto koje će vas na najljepši mogući način podsjetiti zbog čega uopće krećete na putovanje.

u Japanu

Termin polaska je 18. lipnja 2011., a osmodnevna japanska avantura dostupna je po cijeni već od 14.490 kn. Osim boravka u Tokiju i Kyotu, mogući su i fakultativni izleti u Naru te Fuji i Hakone.

Cjelokupnu ponudu možete naći na www.jumbo-travel.hr.

Odgovori

Please enter your comment!
Please enter your name here