Gradonačelnik Zagreba Milan Bandić, sa suradnicima, primio je danas u zgradi gradske uprave predstavnike Udruge udovica hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata grada Zagreba i Zagrebačke županije, predvođene predsjednicom Udruge, gospođom Rozalijom Bartolić.

Zahvalivši gradonačelniku na dosadašnjoj potpori i uspješnoj suradnji, gosti su istaknuli kako je grad Zagreb među prvima koji se za hrvatske branitelje i njihove obitelji brine, ne samo deklarativno, nego i konkretnim rješenjima: dodjelom stanova socijalno najugroženijim braniteljima i udovicama branitelja, liječničkom pomoći i medicinskom rehabilitacijom, ali i pravnim sugestijama vezano uz legalizaciju stambenih objekata.

Gradonačelnik je naglasio kako je gradski Odsjek za branitelje, pri Gradskom uredu za zdravstvo i branitelje (osnovan još 2000.), ali i on osobno, uvijek spreman odazvati se svim projektima Udruge, te kako mjesta za poboljšanje suradnje uvijek ima.

U ime Udruge, osim predsjednice, sastanku su prisustvovali i dopredsjednica Udruge Ružica Budimir, članice Dragica Nikolić, Vesna Hanić i Jasna Horvat, te predsjednik Zbora gardijskih brigada Ilija Vučemilović.

www.zagreb.hr

 

Odgovori

Please enter your comment!
Please enter your name here