Početna Moj Zagreb Novosti Povratak automobila na Zagrebački velesajam

Povratak automobila na Zagrebački velesajam

Foto: PRESSOvaj vikend svoja vrata otvara City Auto Sajam, sajam provjerenih rabljenih automobila.

Ova trodnevna manifestacija održat će se na istočnom dijelu Zagrebačkog velesajma od 13. do 15. lipnja, a posjetiteljima će omogućiti da na jednom mjestu razgledaju cjelokupnu ponudu rabljenih, ali i novih vozila po konceptu „staro za novo“. Također, svi oni koji žele prodati vlastito rabljeno vozilo, imat će priliku izložiti ga u zoni za privatne izlagače. 

Upravo zbog nedostatka adekvatnih sajmova rabljenih automobila te sve veće potražnje za istim, na sajmu će se predstaviti mnoštvo auto kuća koje će kupcima, kao i onima koji tek planiraju kupovinu polovnog automobila, prezentirati raznoliku ponudu i mnoštvo modela. S druge pak strane, oni neodlučni moći će si olakšati donošenje odluke oko kupovine rabljenog ili novog automobila jer će na City Auto Sajmu biti predstavljen i poseban korner „staro za novo“.

Svi oni koji se odluče na kupovinu, kao i oni koji požele provjeriti u kakvom je stanju vozilo moći će to učiniti na licu mjesta te provjeriti ispravnost vozila i konzultirati se kod ovlaštenih servisera. Fizičkim osobama također se pruža mogućnost izlaganja automobila. A kako bi svi zainteresirani osigurali izlagačko mjesto na sajam je potrebno doći u periodu od 8 do 11 sati u petak, ili od 7 do 8.30 sati u subotu ili nedjelju. Cijena za izlaganje jednog vozila iznosi 50 kuna po danu, dok je cijena za posjetitelje simboličnih 10 kuna. Djeca do 12 godine starosti imaju besplatan ulaz. Svaki posjetitelj uz ulaznicu dobiva i 30% popusta na sve vožnje u Karting Areni Zagreb za vrijeme trajanja sajma.

Foto: PRESS

Kako i priliči jednoj velikoj auto moto manifestaciji, sajam će kroz tri dana pružiti pregršt sadržaja i dodatnih atrakcija za sve generacije. Samo za ovu prigodu na sajmu će biti izloženi i po nekoliko desetljeća stari ljepotani, a posjetitelji će moći uživati i u čarima kartinga na najvećoj indoor stazi u regiji te posebnom showu na motociklima koje će za njih pripremiti hrvatski „stunteri“. Zadnji je pak dan rezerviran za tuning događanje, a pozornost će svakako plijeniti i atraktivne hostese koje su neizostavan detalj jedne ovakve auto priredbe.

Odgovori

Please enter your comment!
Please enter your name here