Početna ZG vodič Trgovine, usluge FOTO: Otvoren adidas Originals store

FOTO: Otvoren adidas Originals store

U Bogovićevoj 1a otvoren je adidas Originals store, jedini u Hrvatskoj i regiji. Za sve koji žele biti originalni, urbani i otkačeni predstavljena je najnovija Originals kolekcija za jesen/zimu 2010. kao i Originals Star Wars kolekcija nastala u suradnji adidas Originalsa i LUCASFILM LTD-a.

Kolekcija je nadahnuta omiljenim likovima iz popularne SF sage (Han Solo, Darth Vader, Chewbacca) u kombinaciji s klasičnom adidas Originals odjećom i obućom.

adidas Originals shop

U povodu otvorenja na Originals tulumu uz kuhano vino i kestene zabavljali su se Renata Sopek, Luka Nižetić, Mario Mlinarić, Amar Bukvić, Ines Preindl, Renato Đošić Renman, Boris Mirković, Amar Bukvić s djevojkom Ivanom Hranjec, nogometaši Dinama Ivan Tomečak i Andrej Kramarić te  sudionici natječaja “Celebrate Originality”, čiji će se radovi sljedeća dva tjedna moći razgledati u novootvorenom Originals shopu.

Na otvorenju novog Originals shopa svečano je proglašen pobjednik “Celebrate originality” natječaja adidas Originalsa i Muzeja ulične umjetnosti – mlada umjetnica Ana Sladetić čiji je rad najbolje izbalansirao zadane elemente s vizijom Originals branda. Pobjednička reinterpretacija starog murala mjesec će dana biti izložena u novootvorenom Originals shopu, a uz priliku za predstavljanje svog rada, adidas je mladu umjetnicu dodatno nagradio vrijednim nagradama. Drugo i treće mjesto pripalo je etabliranom ilustratoru Goranu Zmaiću i mladoj dizajnerici Matei Lemac.

Posjetitelji su uz pobjednički mural imali priliku razgledati i sve ostale pristigle radove te i sami pokazati svoju originalnost i kreativnost crtajući grafite i slažući fotografije.

dj Iva Starkova, Lana Klingor i Mario Mlinarić

[nggallery id=244]

15 Komentari

  1. ja sam ti sa prvoklasnu robu opremio onaj sa teveja šprajc. on ti je redovan kod mene, mi smo ti iz iste čerge …

  2. ma ima i za tebe jaro. će se najde, će se nagodimo, … oriđinali kod jakija bate , … hebate !

  3. ima jaro na jakuševcu za mali pari, vrni adedas sa beli štrafti, oriđinal nemački od frau merkel !
    ko za tebe 170 ojra !

  4. Tražim,još tražim,još uvik tražim CRNE ADIDAS SPEZIAL patike,pomozite ljudi strpljenju dolazi kraj!!! ;D

  5. pozdrav! kupila sam trenerku u tom dućanu u 10mjesecu. bila je 900 kn i ništa ne valja. hlače su se cijele izlizale (a nije da ju nosim svaki dan, niti da nešto radim u njoj) a i da nosim, trenerka od 900 kn ne može otići za 2mjeseca. jako sam razoračana :( kome se mogu obratiti (nisam iz zagreba)
    pozdrav!

  6. zanima me dali imate adidas adicolor 2 y6 tenisice bijele?ako nemate dali ih možete naručiti?

Odgovori

Please enter your comment!
Please enter your name here