Početna Nagrade O čemu muškarac razmišlja kad ne razmišlja o sexu? Knjigu dobiva…

O čemu muškarac razmišlja kad ne razmišlja o sexu? Knjigu dobiva…

Povodom predstavljanja knjige “O čemu razmišlja muškarac kad ne razmišlja o seksu” obećali smo najoriginalnijem od vas pokloniti jedan primjerak knjige. Osvojila ga je čitateljica Petra Tomečak iz Hrvatskog Leskovca. Njezin odgovor glasio je:


Budući da sam žensko moram nagađati odgovor na pitanje:

O čemu razmišlja muškarac kad ne razmišlja o seksu?

Mislim da to ovisi o dobi:

– tinejdžersko doba (cca od 13-18 god.): možda koja misao odleti na misao “kako ću se s ekipom ubiti ovu subotu…”, ali najvjerojatnije je misao o sexu prisutna 99% vremena.

– doba mladenaštva (cca od 18-30 god.): još uvijek je misao o sexu vrlo prisutna, ali sada važan dio života poklanja se nogometu i pitanjima: Kada je Liga prvaka?, Prelazi li Ibrahimović u Real ili ne?! Sutra je Kup Uefa, a danas Liga prvaka, a u subotu derbi Dinamo – Hajduk’! Oh srce moje, izdrži ovo uzbuđenje!

– doba zrelosti (cca 30-50 god.): iako je sex prisutan, misao o njemu je malčice umanjena, nogomet je još prisutan, ali sada se poklanja pažnja Njegovom Velicanstvu Hrani. Kaj budem danas, kebab, roštilj, rebrica s zeljem, buncek, ili vulgaris pečenu svinjetinu s krumpirom u masti…? Odluke, odluke…Iako u ovoj dobi dolaze brige tipa financija, djeca traže svoje, održavanje balansiranog odnosa sa suprugom, tako da nije zamjeriti malu dekoncentraciju kada zaboravi na sex.

– prezrelo doba (cca 50-65): sada je čovjek uvelike situiran, djeca odrasla, žena i dalje kvoca… a sex…ako dođe dobro dođe.

– staračko doba (od 65. – do smrti): nemam pojma kaj penzići misle, enigma su mi sa svojim vječnim gunđanjima i vožnjama po tramvajima. Ako saznate, molim javite.

Svima koji ste sudjelovali puno hvala!

Knjiga “O čemu razmišlja muškarac kad ne razmišlja o seksu” je iznenađujući svjetski bestseller. Popela se na 44. mjesto najprodavanijih knjiga na Amazon.com, a izdana je u nizu zemljama. Hrvatsko izdanje pripremio je izdavač Omega lan d.o.o. Zagreb.

Upoznajte neponovljivog profesor Sheridan Simovea na promocijama u Zagrebu:

• 9.12., petak u 18h ,Tribina grada Zagreba, Kaptol 27
• 10.12., subota u 18 h, u Europskom domu, Jurišićeva 1

Dođite i urnebesno se zabavite, ulaz je slobodan.

O autoru:
Za više informacija o ‘Professor’ Sheridan Simoveu, posjetite: www.IdeasMan.co.uk

Odgovori

Please enter your comment!
Please enter your name here