Početna Vijesti Kultura Novi album Prljavog kazališta

Novi album Prljavog kazališta

Danas je u Muzeju Grada Zagreba predstavljen novi, 14. studijski album najpoznatijeg zagrebačkog benda Prljavo kazalište. Pred stotinjak prisutnih, album “Možda dogodine” koji je nastajao pune dvije godine, predstavili su glazbeni kritičari Zlatko Gall i Hrvoje Horvat, a predstavljanju su prisustvovali i članovi benda.

– Iako sam tokom godina nekad bio vrlo kritičan prema Prljavom kazalištu, ovaj album smatram odličnim jer su se “prljavci” vratili svom starom zvuku s početka karijere. Ništa ne nastaje preko noći; 35-godišnje iskustvo benda vidi se na albumu, a ako bih morao uspoređivati, novi album najsličniji je “Heroju ulice”, rekao je Gall, te dodao da su “prljavci” primjer velikih radnika koji imaju još puno toga za pokazati.

Dobro raspoloženje benda kulminiralo je uručivanjem poklona Jaji povodom njegova rođendana. Naime, Houra je od organizatora dobio lutku koja drži novčanicu od milijun dolara s njegovim licem, a sve povodom njegove pjesme “Djevojka od milijun dolara”.

Album “Možda dogodine” može se kupiti od 1. lipnja, a dosad su “skinuta” tri singla s njega – “Možda dogodine”, “Iza mojih prozora”, a od nedavno i “Ljubav je…”

Odgovori

Please enter your comment!
Please enter your name here