Početna ZG vodič Kultura (vodič) “Noć s Picassom” u Galeriji Klovićevi dvori -odgođena

“Noć s Picassom” u Galeriji Klovićevi dvori -odgođena

Foto: PRESSPredzadnji dan izložbe ‘Remek-djela iz Muzeja Picasso, Pariz’, koja se od 23. ožujka do 07. srpnja 2013. održava u zagrebačkoj Galeriji Klovićevi dvori obilježit će se pomalo nesvakidašnjim glazbeno-scenskim programom naslovljenim ‘Noć s Picassom’.

U subotu, 06. srpnja, Galerija će biti otvorena do dva sata nakon ponoći kako bi svi zainteresirani zaljubljenici umjetnost mogli, u zadnji čas, doživjeti izložbu ‘Picasso’. Uz izložbu, u atriju Galerije , organizirani koncert se odgađa radi najavljenih vremenskih neprilika. Izvođači koji su trebali nastupiti:

VLASTA POPIĆ

Vlasta Popić je punk-noise-pop bend iz Varaždina nastao krajem 2007. te od onda odsvirao preko stotinu koncerata diljem regije. Ove su godine izbacili debi album “Za očnjake” koji je našao svoje mjesto na top ljestvicama najboljih albuma 2012. U svojoj glazbi igraju se utjecajima 80-ih i 90-ih, kao i trenutačnim tendencijama, i spajaju ih u vrtlog obojene buke, melodija i vike koji tek uživo dobiva svoje najčišće lice.

PINK STUDIO

Power pop bend nastao 2004. u Zagrebu. Čine ga astronauti – Ivana Kardum Legz-vokal, Ana Bogdan-klavijature, Niko Radas-bubnjevi, Nikola Karan-bas, Ana Pavić-back vokal, te Ivan Glasnović i Josip Pintarić-gitare. Bend 2009.g. izdaje svoj prvi album “Soundtrack za Lutku”. Album je sniman i produciran pod palicama Luke Tralića Shota i Erola Zejnilovića iz Elementala. Bend 2012.izdaje svoj drugi studijski album naziva “Pink Album” kojeg također potpisuje gore navedeni producentski dvojac.

EKE BUBA

Zagrebački Rock bend, poznat po energičnim nastupima i sirovom zvuku. Eke Buba je poznat i po albumima od tri do četiri pjesme (tzv. mini albumi – MA) i muzici za bacanje noževa. Osim na zagrebačkoj, bend paralelno djeluje i na londoskoj underground sceni..

Odgovori

Please enter your comment!
Please enter your name here