Foto: PRESSJoš jedna u nizu akcija Skloništa za nezbrinute životinje Grada Zagreba u Dumovcu održana je ove subote na Zagrebačkom Cvjetnom Trgu od 09 do 15  sati.

Ovaj put peseki iz azila Dumovec prošetali su po zagrebačkoj špici s namjerom da možda upadnu u nečiji kadar i budu viđeni. Ekipa iz Dumovca Roko i Zidane su usprkos lošem vremenu uživali jer vole šetati po centru, družiti se s prijateljima i nešto pojesti.

Građani su na štandu azila Dumovec mogli saznati sve što ih zanima o radu skloništa i brojnim akcijama i programima koje organizira, kako pomoći životinjama koje žive u Zagrebu i trebaju pomoć te kako udomiti svog budućeg kućnog ljubimca.

Foto: PRESS

Brojni građani su podržali akciju kupovinom kišobrana i dizajnerskih majica i marama i time direktno pomogli nekom od dvije stotine pasa koji su uvijek u skloništu i trebaju igračke, krevete, lajne ili poslastice u kojima mogu uživati dok borave u skloništu!

Kao i mnogo puta dosad zagrebački gradonačelnik Milan Bandić je osobno posjetio štand azila i još jednom podržao rad zagrebačkog skloništa.

Foto: PRESS

Odgovori

Please enter your comment!
Please enter your name here