Početna ZG vodič Trgovine, usluge Maskare u Kozmu danas 30 posto jeftinije

Maskare u Kozmu danas 30 posto jeftinije

Maskare, ilustracijaOvotjedna produžena Kozmo srijeda posebno će razveseliti sve djevojke i žene – u svim Kozmo drogerijama moći će kupiti maskare s posebnim popustom od 30 posto. Taj omiljeni proizvod u ženskim kozmetičkim torbicama po sniženim će se cijenama moći pronaći u svim Kozmo drogerijama diljem Hrvatske od danas do petka.

Nije tajna da je osnovni sastojak zavodničkog pogleda kvalitetna maskara pa i ne čudi što je koriste i one djevojke i žene koje preferiraju prirodni stil s malo šminke. Pravilno odabrana nijansa maskare naglasit će oči i vidljivo definirati trepavice, no pri nanošenju ipak treba pripaziti kako se ne bi formirale grudice. Kako na tržištu postoje razne vrste i boje maskara – za volumen trepavica, za uvijanje ili produživanje trepavica, crne, tamnoplave, smeđe i ljubičaste – pri kupnji je korisno posavjetovati se s djelatnicima Kozmo drogerija koji će neodlučnima pomoći pri odabiru.

Ovotjedna produžena Kozmo srijeda prilika je za sve djevojke i žene da kupe i tako isprobaju baš onu maskaru koju već neko vrijeme gledaju. Uz toliko različitih vrsta na tržištu, bila bi prava šteta imati samo jednu.

Maskare, ilustracija

Odgovori

Please enter your comment!
Please enter your name here