Vahid Halilhodžić (foto: GNK Dinamo)“Halilhodžić ostaje Dinamov trener. Iako se u medijima mnogo špekuliralo o njegovu navodnom odlasku, moram vam reći da u klubu o tome nitko nije razmišljao. S Halilhodžićem bih trebao razgovarati danas ili sutra, no taj razgovor neće ništa bitno promijeniti, jer Vaha ostaje trener Dinama i sutra će održati konferenciju za novinare”, izjavio je Zdravko Mamić u Dinamovim prostorijama.

Vahid Halilhodžić preuzeo je Dinamo 16. kolovoza prošle godine nakon što je Velimir Zajec dobio otkaz zbog ispadanja u 3. pretkolu Lige prvaka od moldavskog Sheriffa.

U kratkom vremenu uspio je preporoditi momčad i Dinamo je protiv mađarskog Györa izborio ulazak u natjecanje po skupinama Europske lige te je u skupini s Villarrealom, Club Bruggeom i PAOK-om do zadnjeg kola bio u igri za prolazak u nokaut-fazu natjecanja.

U zadnjem kolu Dinamo je kod kuće igrao protiv PAOK-a, a modrima je trebala pobjeda da bi dočekali proljeće u Europi. Nažalost, Dinamo to nije uspio ostvariti, na zaleđenom terenu slavio je PAOK sa 1:0.

Ipak, Dinamo je u pet od šest utakmica Europske lige igrao izvrsno, posebice na početku, kada je kod kuće pobijedio favorizirani Villarreal sa 2:0.

Nedavno je Dinamo šesti put zaredom osvojio naslov hrvatskog prvaka, a u finalu domaćega kupa 11. i 25. svibnja igra protiv Varaždina. (Hina, tm)

1 Komentar

Odgovori

Please enter your comment!
Please enter your name here