djeca“Olimpijada malih sportaša” je tradicionalno okupljanje članova malih sportaša predškolskog uzrasta na završnom treningu koji se održava svake godine krajem svibnja na terenima SRC “Trnje“ (Ulica grada Vukovara 236 e).Ove godine, “Olimpijada“ ima humanitarni predznak.

Pod geslom “I malo je puno!“  Mali sportaši pozivaju sve one koji će u nedjelju, 25. svibnja u 17:00 sati posjetiti ŠRC Trnje i ovogodišnju “Olimpijadu“ da se odazovu humanitarnoj akciji prikupljanja potrepština za unesrećene u poplavama. 

Organizatori žele staviti naglasak na prikupljanje stvari namijenjenih djeci. U dosluhu s Crvenim križem i vrtićima u kojima djeluju, Mali sportaši, saznaju kako je djeci najpotrebnije sljedeće: bočice, dudice, pelene, maramice, dječja odjeća i obuća, higijenske maramice, pastice i četkice  za zube, sapuni i šamponi, sredstva za čišćenje, dječja hrana (kašice, formula mlijeko)…

Nešto od navedenog, posjetitelji Olimpijade moći će ostaviti prilikom dolaska na terene ŠRC Trnje, u za to predviđenom dijelu centra, gdje će ih dočekati volonteri koji će u suradnji s volonterima Crvenog križa primati donacije. Prikupljena pomoć biti će predana Uredu crvenog križa koji će istu dostaviti na područja ugrožena poplavama. 

Inače, “Olimpijada malih sportaša“ je najveće sportsko okupljanje djece predškolskog uzrasta u Hrvatskoj kojeokuplja preko 800 malih sportaša koji svojim dragim roditeljima, bakama, djedama, rodbini i prijateljima pokazuju znanje i sposobnosti iz deset sportova, koje su marljivo vježbali tijekom cijele godine.

Vrhunac ovog festivala sporta, pozitivne energije i druženja svakako je dodjela medalja svim sudionicima “Olimpijade“ koji nakon cijele godine marljivog treniranja zaslužuju svaku pohvalu za pokazani trud. Medalje su stoga motiv više za nastavak bavljenja sportom i lijepa uspomena za cijeli život.

Mali sportaši se zahvaljuju svima koji će se odazvati humanitarnoj akciji.Humanitarnu akciju možete podržati i pratiti na Facebook stranici malih sportaša i Twitteru.

Kao i uvijek, Mali sportaši Vas čekaju s osmijehom!

Kako se Mali sportaši zabavljaju na “Olimpijadi” pogledajte ovdje.

Odgovori

Please enter your comment!
Please enter your name here