Početna Nagrade Levi’s traper od glave do pete – darujemo žensku torbu

Levi’s traper od glave do pete – darujemo žensku torbu

Levi's kolekcija za mladeKvaliteta je uvijek u modi, a kolekcija za jesen/zimu 2010 Levi’s® branda ponovno će vas oduševiti. Upoznajte Red Tab Men&Women Idolescence i osvojite vrijednu nagradu.

Ove sezone Levi’s® slavi američki način života. Kolekcija je  inspirirana arhetipovima – mladima punim života, čvrstih stavova, nade i slobode… Omamljujući okus mladosti intenzivan je i nabijen spontanošću.

Paleta boja za sezonu moderna je i puna samopouzdanja; poigrava se nijansama plave od dubokih, gotovo crnih nijansi oceana do prozračnih plavih nijansi neba. Obrade su iznošene poput najdražih traperica u našem ormaru, a ipak svježe –  u skladu sa ključnim trendom sezone: traper od glave do pete – nošen sa stavom.

Red Tab Men&Women Idolescence

Levi's torbaU traperu od glave do pete – Sezona počinje lookom “u traperu od glave do pete” i za žene, i za muškarce: s traper jaknama, traper i chambray košuljama i iznošenim obradama trapera u modelima poput  501® i 501® za žene. Maje su jednostavne, čistih linija, s prugicama ili tipografskim uzorka. Chinos hlače su i dalje u trendu u kombinaciji sa prugastim i kariranim košuljama.

College moda – Dublje u sezoni kolekcija crpi inspiraciju iz američkih sveučilišta: veste sa šal-ovratnicima, klasične baseball jakne i maje sa printevima sportskih maskota za muškarce, te mješavine printeva sa glavama životinja i nježnim, cvjetnim uzorcima za žene. Što se ženskog dijela kolekcije tiče tu je dugo očekivana nova linija hlača Curve ID.

Moda za rock buntovnike –  Posljednji dio kolekcije nosi u sebi jaki rock’n’roll buntovnički naboj koji je neosporivo dio Levi’s-a! Motorističke jakne, majice te karirane košulje, daju “rock star” izgled muškoj i ženskoj kolekciji. Buntovništvo se reflektira u tamnijoj paleti sa naglaskom na crnu, prvenstveno kroz obrade crnog trapera kao i plavog trapera sa crnim obojenjima.

Redtab kolekcija

REGISTRIRAJ SE I OSVOJI!

Online-Zagreb.hr i Varteks Levi’s poklanjaju vam Levi’s torbu.

Kako biste osvojili nagradu potrebno je na adresu [email protected] poslati email s naslovom Levi’s_online te točno odgovoriti na nagradno pitanje: Čiji način života slavi ovogodišnja Levi’s kolekcija?

Nemojte zaboraviti upisati sljedeće podatke – ime i prezime, korisničko ime na Online-Zagreb.hr-u i broj mobitela.

Vaše prijave primamo do 31. siječnja kada ćemo na ovoj istoj stranici objaviti sretnog dobitnika.

Sretno! :-)

DOBITNICA

Eh, napokon je došao i taj dan – poznato je ime dobitnice Levi’s torbe. Najviše sreće ovoga puta ima je Renata Burek. Čestitamo! Informaciju o preuzimanju nagrade primit će e-mailom. Svima ostalima želimo više sreće u nekoj od idućih igara.

Odgovor na nagradno pitanje glasi: američki.

3 Komentari

Odgovori

Please enter your comment!
Please enter your name here